Gryfin
Fanka BB :)
To samo pomyślałamSilna jesteś, podziwiam Cię i jestem z Tobą myślą, by wszystko się udalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo pomyślałamSilna jesteś, podziwiam Cię i jestem z Tobą myślą, by wszystko się udalo
Ja tez juz ponad 3 lata, brzuch mnie tym razem boli od 22 dc. Dzisiaj 25 dc biel vizira. W 21 dc cialko zolte 26 mm. Mam nadzieję ze ten bol jeszcze cos mi przyniesie dobrego w tym cyklu a test poprostu za wcześnie zrobiony. 3mam za Ciebie kciukiMnie też brzuch boli, ciągnie, jakieś wzdęcia... Wy tylko od sierpnia, my ponad trzy lata...
Dziewczyno jak to beta to gratulacje
Nie przejmuj się, kto pyta nie błądzi tak beta powyżej 5 (zależy od przyjętych norm w laboratorium)
dziękuję, dziękuję ❤❤❤
Dziewczyny co oznacza ten wynik? Udało się? Bo lekarz mi wysłał uśmieszek tylko Zobacz załącznik 1225737
Fajnie że jesteś... dziewczyny tu są wspaniałe i pełne wsparcieCześć dziewczyny :-) Jestem po dwóch poronieniach, wykryto u mnie mutację MTHFR, obecnie biorę leki i staramy się ponownie. Bardzo się cieszę, że mogę tu z Wami popisać, to dla mnie ogromne wsparcie. Planowo okres powinien być za 5 dni...może nie przyjdzie
Ja już się za Ciebie wstawiłam więc działaj tam dzielnieByłam dziś znowu na USG, jedno jajko przestało rosnąć, a drugie ma już 24 mm, endometrium 10, jutro( znaczy dzisiaj bo już 1:20 ) wypada owulacja, tak przewiduje ginka to bardzo możliwe, chociaż mój kalendarzyk podpowiada że owulacja była wczoraj. Dziś mam 16 dzień cyklu. Zobaczymy kiedy będzie @ kazała w 16dc i 17dc działać. Powiedziała mi też że jeśli jajko nie pęknie to w lutym powtórzymy procedurę, ale dodamy zastrzyk na pęknięcie. Jakby nie mogła tego zrobić teraz) proszę was o modlitwę w naszej intencji.
Dziewczyny, tez macie partnerów/mężów których libido jest bliskie 0? Mój mąż już jakiś czas jakby wogole nie interesował się seksem... ja mam o wiele większe libido. Nie mówię o seksie codziennie, ale chociaż 1-2 razy w tygodniu. Jemu pasuje raz na miesiąc albo wogole i nie mówcie tu o staraniach ze może czuje presję... tak było juz przed staraniami.
Test wyglada na pozytywny, czyli owu może być dziś/jutro/pojutrze. Mierzysz temperaturę? Ona dałaby odpowiedź, czy owu faktycznie wystąpiła.Zrobiłam dziś pierwszy w życiu test owulacyjny. Kłuje mnie po prawej stronie dziś więc zrobiłam mimo że to dopiero 8dc [emoji44] Jest kreska znaczy się owulacja jest blisko czy ta kreska ma być jakaś inna ? Bardziej niż o celowanie z seksem chodzi mi o to czy mam już odstawić wiesiołek i Clexane wbijać bo mam zalecaną od okolic owu. Help. Zobacz załącznik 1225741