reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Dzień dobry ❤️ co do podróży, to jakoś nie wyobrażam sobie podróżować z dzieckiem, mam lęk, że jak ono się pojawi i będziemy w miejscach publicznych to będzie płakać w niebo głosy i nie będę potrafiła go uspokoić i najem się wstydu, że jestem złą matka 🙈
Powiem Wam, że mam dzisiaj zagadkę, rano skoczyła mi temp o 0.2 poszłam do łazienki a tam szyjka wysoko i chyba nawet wiesiołek zaczął działać bo był śluz płodny albo jakieś pozostałości z wczorajszego wieczoru 🤔 ale dzisiaj dopiero 12dc, testy owu do tej pory wychodzą białe jak ściana, owu przewidywana dopiero na sobotę czyli na 16/17dc. Jak tu żyć 🙈😅

reklama
Mega 😍 rok temu mieliśmy w marcu lecieć do Tajlandii, później przeszło na Kenię, a ostatecznie wszyscy wiemy jak to się skończyło 🤦‍♀️ i już mi się marzy gdzieś się wybrać, a egzotyka to już w ogóle 😍
Byłam w zeszłym roku właśnie na przełomie lutego/marca w Tajlandii i bardzo polecam ❤️ wtedy było cudownie i nie było wcale ludzi poza Rosjanami bo w Chinach była wtedy największa epidemia...

Byłam w zeszłym roku właśnie na przełomie lutego/marca w Tajlandii i bardzo polecam ❤️ wtedy było cudownie i nie było wcale ludzi poza Rosjanami bo w Chinach była wtedy największa epidemia...
Podziwiam 😊 my mieliśmy urlop idealnie w momencie jak wszystko zamknęli 🤣 chociaż już od stycznia zastanawialiśmy się czy lecieć i może dobrze, że się tak wahaliśmy bo dzięki temu nie wpłaciliśmy pieniędzy. Chociaż teraz jest mi szkoda, że się nie udało bo mam świadomość, że jeśli wreszcie zajdę w ciążę to szybko w takie egzotyczne miejsca nie polecimy 🙄

Dziewczyny a jak to jest z tymi urlopami w Polsce? To w końcu jest wszystko zamknięte czy nie? Wczoraj widziałam artykuł o tłumach na Gubałówce, no przecież Ci ludzie muszą gdzieś spać 🙈

Dziewczyny a jak to jest z tymi urlopami w Polsce? To w końcu jest wszystko zamknięte czy nie? Wczoraj widziałam artykuł o tłumach na Gubałówce, no przecież Ci ludzie muszą gdzieś spać 🙈
Oficjalnie wszystko zamknięte ale niektórzy wpuszczaja turystów na lewo, jakby coś to to rodzina :-) Pomoc od państwa zerowa a z czegoś trzeba żyć. Prywatne kwatery tak funkcjonują bo hotele to raczej się boją bo rodzina do hotelu nie jedzie ale już do agroturystyki czy prywatnych kwater mogą :-)

Cześć 😊
Dostałam 200 ml intralipidu I 1000 ml soli fizjologicznej. 3 godziny to trwało (bo zagryzłam zęby i udawałam że mnie nie piecze ręka bo szybko kapie) [emoji12] Ale nie chciałam pół dnia tam siedzieć.

W poniedziałek ginekolog i to będą okolice owulacji. Pierwszy cykl starań z zielonym światłem po poronieniu. Myślę optymistycznie (dziś- czasami mam jeszcze trudne momenty i wiem że będą się zdarzać ale akceptuję to, biorę się w garść i robię co nalezy).
Czyli nie tylko ja czuję dyskomfort jak leci za szybko 😉 Będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie ✊
haha dobry pomysł! Ja za swoim nie nadążam 🤪 Od kiedy się staramy ma raj i jest przeszczęśliwy 🤦‍♀️
O to tak jak i mój. Czas starań to dla niego raj na ziemi ❤️

No piecze jak leci szybko. Co ciekawe myślałam że intra będzie piekło. A leciało szybko i nic się nie działo. Ale sól fizjo jak szybko leciała to ręką jakby miała eksplodować [emoji1787]

Dziękuję za trzymanie kciuków. Przyda się. Też Ci kibicuję mocno.
Cześć [emoji4]

Czyli nie tylko ja czuję dyskomfort jak leci za szybko [emoji6] Będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie [emoji110]

O to tak jak i mój. Czas starań to dla niego raj na ziemi [emoji3590]

reklama
Do góry