reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dzień dobry ❤️ co do podróży, to jakoś nie wyobrażam sobie podróżować z dzieckiem, mam lęk, że jak ono się pojawi i będziemy w miejscach publicznych to będzie płakać w niebo głosy i nie będę potrafiła go uspokoić i najem się wstydu, że jestem złą matka 🙈
Powiem Wam, że mam dzisiaj zagadkę, rano skoczyła mi temp o 0.2 poszłam do łazienki a tam szyjka wysoko i chyba nawet wiesiołek zaczął działać bo był śluz płodny albo jakieś pozostałości z wczorajszego wieczoru 🤔 ale dzisiaj dopiero 12dc, testy owu do tej pory wychodzą białe jak ściana, owu przewidywana dopiero na sobotę czyli na 16/17dc. Jak tu żyć 🙈😅

reklama
Mega 😍 rok temu mieliśmy w marcu lecieć do Tajlandii, później przeszło na Kenię, a ostatecznie wszyscy wiemy jak to się skończyło 🤦‍♀️ i już mi się marzy gdzieś się wybrać, a egzotyka to już w ogóle 😍
Byłam w zeszłym roku właśnie na przełomie lutego/marca w Tajlandii i bardzo polecam ❤️ wtedy było cudownie i nie było wcale ludzi poza Rosjanami bo w Chinach była wtedy największa epidemia...

Byłam w zeszłym roku właśnie na przełomie lutego/marca w Tajlandii i bardzo polecam ❤️ wtedy było cudownie i nie było wcale ludzi poza Rosjanami bo w Chinach była wtedy największa epidemia...
Podziwiam 😊 my mieliśmy urlop idealnie w momencie jak wszystko zamknęli 🤣 chociaż już od stycznia zastanawialiśmy się czy lecieć i może dobrze, że się tak wahaliśmy bo dzięki temu nie wpłaciliśmy pieniędzy. Chociaż teraz jest mi szkoda, że się nie udało bo mam świadomość, że jeśli wreszcie zajdę w ciążę to szybko w takie egzotyczne miejsca nie polecimy 🙄

Dziewczyny a jak to jest z tymi urlopami w Polsce? To w końcu jest wszystko zamknięte czy nie? Wczoraj widziałam artykuł o tłumach na Gubałówce, no przecież Ci ludzie muszą gdzieś spać 🙈

Dziewczyny a jak to jest z tymi urlopami w Polsce? To w końcu jest wszystko zamknięte czy nie? Wczoraj widziałam artykuł o tłumach na Gubałówce, no przecież Ci ludzie muszą gdzieś spać 🙈
Oficjalnie wszystko zamknięte ale niektórzy wpuszczaja turystów na lewo, jakby coś to to rodzina :-) Pomoc od państwa zerowa a z czegoś trzeba żyć. Prywatne kwatery tak funkcjonują bo hotele to raczej się boją bo rodzina do hotelu nie jedzie ale już do agroturystyki czy prywatnych kwater mogą :-)

Cześć 😊
Dostałam 200 ml intralipidu I 1000 ml soli fizjologicznej. 3 godziny to trwało (bo zagryzłam zęby i udawałam że mnie nie piecze ręka bo szybko kapie) [emoji12] Ale nie chciałam pół dnia tam siedzieć.

W poniedziałek ginekolog i to będą okolice owulacji. Pierwszy cykl starań z zielonym światłem po poronieniu. Myślę optymistycznie (dziś- czasami mam jeszcze trudne momenty i wiem że będą się zdarzać ale akceptuję to, biorę się w garść i robię co nalezy).
Czyli nie tylko ja czuję dyskomfort jak leci za szybko 😉 Będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie ✊
haha dobry pomysł! Ja za swoim nie nadążam 🤪 Od kiedy się staramy ma raj i jest przeszczęśliwy 🤦‍♀️
O to tak jak i mój. Czas starań to dla niego raj na ziemi ❤️

No piecze jak leci szybko. Co ciekawe myślałam że intra będzie piekło. A leciało szybko i nic się nie działo. Ale sól fizjo jak szybko leciała to ręką jakby miała eksplodować [emoji1787]

Dziękuję za trzymanie kciuków. Przyda się. Też Ci kibicuję mocno.
Cześć [emoji4]

Czyli nie tylko ja czuję dyskomfort jak leci za szybko [emoji6] Będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie [emoji110]

O to tak jak i mój. Czas starań to dla niego raj na ziemi [emoji3590]

reklama
Do góry