reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Tez bym chciała, ale nie wyobrażam sobie lotu z dwójka dzieci 🙈
szczerze mówiąc to ja tez nie.. w tym roku leciałam na wakacje i miałam "przyjemność" siedzieć pomiędzy dwójką młodych rodziców z czego każde z nich trzmało bliźniaka (nie mieli nawet roku) na kolanach. Przez cały lot dzieci strasznie marudziły i płakały. Nie pamiętam czy bardziej współczułam wtedy sobie czy rodziom. Pamiętam tylko wzrok matki kiedy w drodze powrotnej do Pl spytałam jak minęły wakacje 😂

szczerze mówiąc to ja tez nie.. w tym roku leciałam na wakacje i miałam "przyjemność" siedzieć pomiędzy dwójką młodych rodziców z czego każde z nich trzmało bliźniaka (nie mieli nawet roku) na kolanach. Przez cały lot dzieci strasznie marudziły i płakały. Nie pamiętam czy bardziej współczułam wtedy sobie czy rodziom. Pamiętam tylko wzrok matki kiedy w drodze powrotnej do Pl spytałam jak minęły wakacje 😂
Dużo latam służbowo, i zawsze jak widzę małe dzieci w samolocie to myślę że ja ograniczę latanie do minimum aż dzieci nie będą na to naprawdę gotowe. Jak lecieliśmy do Meksyku to za nami sidziała grupa rosjan. I w sumie po tym stwierdziłam że już wolę ryczące dzieci ....

Wiesz co, byliśmy 2 lata temu na Krecie z synem (miał wtedy równo rok). Spał cały lot w obie strony. Teraz mamy dwójkę. To już inna sprawa 🙈 i tez Kreta a Zanzibar to dwie różne wyprawy. Nie jestem typem samoluba i raczej przejmowałabym się tym ze dzieci będą komuś przeszkadzać, czy to w samolocie czy hotelu. A nie tym ze mi będą uprzykrzać życie 🤣

Temu my też przez najbliższe kilka lat będziemy spędzać wakacje w pl lub tam gdzie da się samochodem dojechać w miarę blisko. Jeszcze z jednym dzieckiem samolotem da się ogarnac ale z dwójką lub trójka maluszkow to już ciezko. Byliśmy w tym roku nad Morzem polskim i mimo pandemii było super :-)

reklama
Do góry