reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Daj znać jeśli przyjdzie lub jeśli nie przyjdzie i będziesz testować 😉 mimo wszystko trzymam kciuki żeby to była ciąża ✊ któreś z Nas musi się udać w tym tygodniu 😅
Dokładnie, chciałabym zobaczyć w tym tygodniu jakieś dwie kreseczki 😁 trzymam za Was kciuki 🤞❤️
Dzięki dziewczyny ale patrząc na temperatury to zaliczają teraz takie doły, że w tym tygodniu kresek, przynajmniej u mnie, nie będzie 😉 i żeby nie było byłam pozytywnie nastawiona itp no ale fakty od niedzieli na co innego wskazują, więc kibicuję reszcie czekających na testowanie 😊

reklama
Mi wygląda na to że tez nie pomógł, a nie oszukując- pokładałam w nim spore nadzieje.. teraz jestem na niego wkurwiona bo nie wiem czy poza skutkami ubocznymi nie przesunął mi miesiączki 🤦‍♀️
No ja termin @ mam jutro +/- 1 dz.
Miesiączki mam regularne.
Tak jak pisałam kilka dni temu jutro mąż ma badanie nasienia
Wiec zobaczymy co dalej ..

Jutro jak będziemy mieć wyniki to nie omieszkam poprosić Was o interpretacje 😀😊

Tymczasem... zajmę się w tym miesiącu intensywniej ćwiczeniami co by zgubić kilka nadprogramowych kg 🙃
Bo w marcu zdecydowaliśmy się z mężem na wyjazd na Zanzibar-
Mam nadzieje ze to mi tez uspokoi głowę 🙂

Tymczasem... zajmę się w tym miesiącu intensywniej ćwiczeniami co by zgubić kilka nadprogramowych kg 🙃
Tez bym chciała, ale nie wyobrażam sobie lotu z dwójka dzieci 🙈

A jak z obostrzeniami? I ogólnie nie boicie się? Podziwiam ☺️

Mi wygląda na to że tez nie pomógł, a nie oszukując- pokładałam w nim spore nadzieje.. teraz jestem na niego wkurwiona bo nie wiem czy poza skutkami ubocznymi nie przesunął mi miesiączki 🤦‍♀️
Ja też tak miałam w pierwszym cyklu stosowania, miałam bardzo dużą nadzieję, aczkolwiek czego mogłam się innego spodziewać jak nie bieli... Teraz drugi cykl stosowania - ostatni, nadziei już nie mam, nastawiam się myślami już na drożność 🙄

reklama
Hej, pytanie z innej beczki - działa Wam aplikacja na telefonie? Bo u mnie jest jakiś błąd i nie wyświetlają się treści postów, więc musiałam skorzystać z przeglądarki

Do góry