reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ślicznie Ci to wychodzi. 😍 Gratuluję zdolności.
to akurat nie moje, przykład z netu
moja poduszka wyglądała tak:
20180607_160333.jpg

Ja jebie za przeproszeniem... Pierniczę te testy owu definitywnie. Wczoraj i przedwczoraj mocno wyraźna kreska, ale jeszcze nie pozytywna. Dziś jedno wielkie nic .... Jestem rąbnięta z tym moim głupim organizmem.... Pfff.

Szydełkowania zazdroszczę ❤️ ja nie mam takich zdolności...chyba zbyt mało dokładną jestem 😏
Z tymi testami owu mam tak samo, wczoraj widoczna kreska, dziś biel. Staram się nie nastawiać negatywne, bo to dopiero 9dc.
I nie będę świrować z gin. teraz jednak, to dopiero 3cs, jeżeli w tym miesiącu się nie uda to może w następnym pójdę po jakąś poradę. W 1cs ciąża biochemiczna więc pocieszam się, że mam szansę i do tego cyklu się naprawdę "przykładam" 😉

Masz rację. Czy te badania w 3dc trzeba zrobić u ginekologa czy u zwyczajnego lekarza? I masz racje trzeba dzialac
Nie wiem czy lekarz rodzinny wystawia na takie badania skierowanie, ja robiłam prywatnie, mój rodzinny jest strasznie cięty na jakiekolwiek badania, więc nawet nie traciłam czasu na próby dyskusji bo wiem jakby sie skończyło.

Dziewczyny pytanie z innej beczki czy macie jakieś sprawdzone sposoby na wzdęty brzuch przed okresem? W tym miesiącu wywalilo mnie strasznie że mój chłop się śmiał że może już w ciąży jestem 😂 ludzie się na mnie dziwnie patrzą bo tu taki brzuszek odstaje że szok 😂

Dziewczyny pytanie z innej beczki czy macie jakieś sprawdzone sposoby na wzdęty brzuch przed okresem? W tym miesiącu wywalilo mnie strasznie że mój chłop się śmiał że może już w ciąży jestem 😂 ludzie się na mnie dziwnie patrzą bo tu taki brzuszek odstaje że szok 😂
ja zawsze zatrzymuje dużo wody przed @ jedyne wyjście to pić ponad 1.5l wody i może herbatki moczopędne typu imbir, melisa, ale to tylko troszkę pomaga taka chyba nasza natura mija waga idzie czasami aż o 2kg w górę przed @

reklama
Od czego polecasz zacząć? Jakieś konkretne filmiki czy może książka? Mnie nie ma kto nauczyć [emoji17]
Ja! [emoji18] głównie swetry, kocyki dziecięce, wydziergałam sobie chustę na ślub, czasem jakieś mniejsze projekty, np. szalik czy czapka. Nauczyła mnie prababcia I kontynuuję tradycję [emoji18]

Do góry