Charbel
Fanka BB :)
Też tak dzisiaj mamMy się dziś zremy cały dzień ... B znów przegiął i znów nie zyje cały dzień... Mnie jajniki bolą i chyba trzeba będzie się pogodzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też tak dzisiaj mamMy się dziś zremy cały dzień ... B znów przegiął i znów nie zyje cały dzień... Mnie jajniki bolą i chyba trzeba będzie się pogodzić
Ja nie zszywam, wyrzucamA ja jestem na etapie, że umiem zszyć dziure w skarpetce. Także mogę tylko pozytywnie zazdrościć.
Uda się wiesz absolutnie trzeba tak myśleć..Dziewczyny !!! Nooo stresss!
Ja mam 37 staramy się od roku. Teraz mam cykl z duphastonem - 14.01 lekarz mowil
Abym się testowała
Dla uspokojenia powiedział mi ze takie gorące 30 to jak pare lat temu 20
Wiec POZYTYWNE NASTAWIENIE
I tak sobie myślę są babki które są sporo po 40stce i dają radę...Kochana podziwiam i biorę przykład i trzymamy się razem...damy radę...wiem tylko ciężko tak jakoś myślenie wyłączyć...
Pójdę masz rację chociaż boje się chyba usłyszeć czegoś negatywnegoIdź do lekarza, szkoda czasu
pokaze jak kupie. Chce do tego mini slubu cos krotkiego. Juz mam kandydatke. Na wystawach nie wiele wywiesiliTrzymam kciuki
Pokaż, pokaz
ja mialam w tym cyklu odwrotnie takze stosujac testy owu jako antykoncepcje bym sie nadziala. od 7 dc do 12 biel XD a nagle sru od razu peakJa jebie za przeproszeniem... Pierniczę te testy owu definitywnie. Wczoraj i przedwczoraj mocno wyraźna kreska, ale jeszcze nie pozytywna. Dziś jedno wielkie nic .... Jestem rąbnięta z tym moim głupim organizmem.... Pfff.
Szydełkowania zazdroszczę ja nie mam takich zdolności...chyba zbyt mało dokładną jestem