tak bo teoretycznie zagnieżdżenie między 6 a 12 dpo, natomiast z tego co wiem to jednak najczęściej dochodzi do niego między 6 a 9 dniem. W pierwszej ciąży zrobiłam w dniu @ test o czułości 25 i były widoczne gołym okiem. Jedna sporo jaśniejsza ale nie trzeba było się szczególnie przyglądać - mój termin @ wtedy to 14dpo, dziś robiłam test o czułości 10, więc uważam że gdybym była to by się chociaż jakiś cień cieni pokazał. Zresztą ja już kiedyś wam pisałam, że ja czekam aż w końcu poczuje to coś. Nie wiem jak to opisać ale ja po prostu wiedziałam że jestem w ciąży. Robię te testy już chyba tylko dla sportu, i żeby @ szybciej przyszła [emoji24]
20.01 umówiłam się do gina, pokaże wyniki i zapytam co dalej. Mam nadzieje ze mi zaproponuje jakiś plan działania, jeśli nie to gin mojej mamy „nazywany bogiem płodności” weźmie mnie pod swoje skrzydła i zrobi diagnostykę w szpitalu. Wolałabym żeby mój się ogarnął, bo mam go blisko, a ten drugi 2h drogi, ale jeśli się inaczej nie da to będę jeździć.