reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Zmówiłam dziś pierwsze motki i szydełko, ale zrobiłam to zanim dostałam jakieś rady [emoji87][emoji85] bardzo Ci dziękuję i hetnie skorzystam czasem z Twojej wiedzy [emoji16]
Wiesz co, na YouTube jest cała masa filmików, zaczynając od podstawowych ściegów, łańcuszka, półsłupka, słupka, po proste wzory na swetry, kocyki, szaliki. Jak już opanujesz te podstawowe ściegi, to później ogranicza cię tylko wyobraźnia [emoji18] ja często korzystam z YouTube I wzorów dostępnych tam, ale przede wszystkim polecam nie zrażać się na początku, bo to proces [emoji28] kup sobie ładne szydełka w kilku różnych rozmiarach, kilka motków Kotka z Arelana, uzbrój się w cierpliwość i dużo ćwicz [emoji4] no I jakbyś miała pytania to pisz [emoji3059]

reklama
Na pewno! Nowy rok nowe szanse nowe możliwości :)
U mnie gin przełożył wizytę na 19.01. Będę u niego pierwszy raz, bo mój już nie przyjmuje. Ten jest z polecenia. Będę próbowała z nim porozmawiać na temat dlaczego mam taki problem z zajściem. Dziewczyny o co pytać? O jakie badania prosić? Hormony? Nie wiem czy cokolwiek sam zasugeruje, a chciałabym się przygotować.

reklama
Do góry