reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Taki mi wyszedł dziś. A taki zwyklas z allegro bladzieńki i nie wiem co myśleć...
Testy z facelle mają czułość 10 a te Allegro 25, więc lepiej pokazują testy z Allegro wg mnie bo ten skok będzie naprawdę widoczny 😊 Właśnie to sprawiło w zeszłym cyklu, że przestałam sikać a owu była dopiero w 38 dc i jej nie ogarnęłam 😃

reklama
Też jestem tego zwolenniczką, nie wiem co mi odwaliło żeby robić ten test z ciekawości tylko się nakręcam nie potrzebnie a mam ważniejsze sprawy na głowie teraz niż martwienie się czy ewentualnie jestem w ciąży xd my baby to jednak lubimy mieć dużo do myślenia 😛

A jak nie było nic na rzeczy z owu to na nich kreska się pojawia? Bo mi na tych allegrowych to tak różnie bywa... Raz biały raz z wyraźną, ale nie pozytywną kreska i nie wiem jak te się zachowują
Mi na tych z allegro nie pojawiała się wcale, a na tych z rossmanna stopniowo ciemniała az do owu potem nie robilam. Takze tu wiedziałam, ze gra i buczy. Nawet z tego mc wstawie Ci pokazać.

Załączniki

• 20201226_162256.jpg
    20201226_162256.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 104
U mnie 22mm, również prawy jajowód, 8+0tc. 8 marca się dowiedziałam u gina na badaniu, później przygoda ze szpitalami i w końcu mnie przyjęli przed samą północą, a 9.03. już o 7 rano mnie operowali. Co prawda mi nie pękł, ale i tak musieli usunąć, więc wiem doskonale co czujesz [emoji17] mimo, że minęły prawie 3lata najchętniej wykreśliłabym Dzień Kobiet z kalendarza...
Ja również. Dla mnie to była tragedia, nigdy o cp nie słyszałam dlatego byłam w szoku ze przytrafiło się to mnie... nawet nie byłam świadoma ze to mogą być takie konsekwencje. Ale decyzje o usunięciu jajowodu podjelam sama, bo lekarz pytał przed operacja czy zostawiamy czy usuwamy.

To może owulacja jednak teraz Ci wypada? Nigdy nie stosowałam clearblue, wiec nie wiem jaki maja mechanizm i jak działają. A co do Twojego poprzedniego pytania - test owu odpowiada za poziom lh, a test ciążowy bhcg, ale niejednokrotnie czytałam ze owu potwierdzał niby wcześniej ciąże, ile w tym prawdy...🤷🏻‍♀️
Poczekam spokojnie jeszcze kilka dni i zrobię normalny test. My kobiety lubimy sobie jednak kompilować życie i mieć o czym myśleć 😛😛

Mi na tych z allegro nie pojawiała się wcale, a na tych z rossmanna stopniowo ciemniała az do owu potem nie robilam. Takze tu wiedziałam, ze gra i buczy. Nawet z tego mc wstawie Ci pokazać.
Te z allegro mnie drażnią...i jakoś im nie ufam. Raz jest kreska raz jej nie ma... Mam wrażenie, że mam felerną partie. To mój drugi cykl po odstawieniu tabletek, a że pierwszy chyba był bez owu przez chorobę to teraz ciężko mi określić kiedy tej owulacji szukać u szukam od 5dc ...
Ten Twój to pozytyw już prawda? I ta kreska testowa na facelle jest nieco chudsza od kontrolnej.

reklama
Jedno się zgadza - mam dobra dusze ;) ale nikomu nie chciałam „do...srac”, po co zaczynasz jakaś drame 🤦🏽‍♀️ Widać na prawdę, ze niektórzy maja kijka w ...
Bylo nie naskakiwac na dziewczyne z swoimi dobrymi radami. Bede chciala drame, to sobie włączę na netflix, nie martw sie. A propo kijka,... wole co innego sobie tam wsadzać, nie wnikam w Twoje urozmaicenia. 😉

Do góry