reklama
katrina13
Fanka BB :)
o to tak jak u mnie, u mnie też dwa pękły i czekam co dalejDziękuję, aczkolwiek mój dzieć ma już 10 miesięcy i myślimy nad rodzeństwem dla niego U mnie w tym ostatnim udanym cyklu pękły dwa pęcherzyki, ale udało się zapłodnić jeden. Także ja na to nie patrze jako na ryzyko ciąży mnogiej, bo i tak bym się cieszyła, tylko jako większe szanse na zajście w ciążę Ja jak szłam na NFZ po pół roku bezowocnych starań to ginekolog sam od razu zaproponował monitoring. Czasu się już nie cofnie, więc nie ma co patrzeć wstecz, tylko działać i do przodu!
dziewczyny, wy macie większe doświadczenie z duphaston-em, przez ile go bierzecie?
Jak @ ma przyjść to przyjdzie też w trakcie zażywania czy raczej po skończeniu opakowania?
Czy kontynuujecie też później w trakcie wczesnej ciąży? i też nie wiem do kiedy brać metformax...
zapisałam się na wizytę na 22.01 bo sama nie wiem jak "wycelować", dostałam też po raz 2 "pakiet startowy" w razie jakby @ przyszła (clo i bemfola) i wtedy mam iść w 10-12 dc i tak się zastanawiam czy może jednak 29.01 byłby lepszym terminem na wizytę...
Agnness
Mi się tylko raz zdarzyło, że @przyszla w trakcie brania. Trzymam kciuki, aby się udałoo to tak jak u mnie, u mnie też dwa pękły i czekam co dalej
dziewczyny, wy macie większe doświadczenie z duphaston-em, przez ile go bierzecie?
Jak @ ma przyjść to przyjdzie też w trakcie zażywania czy raczej po skończeniu opakowania?
Czy kontynuujecie też później w trakcie wczesnej ciąży? i też nie wiem do kiedy brać metformax...
zapisałam się na wizytę na 22.01 bo sama nie wiem jak "wycelować", dostałam też po raz 2 "pakiet startowy" w razie jakby @ przyszła (clo i bemfola) i wtedy mam iść w 10-12 dc i tak się zastanawiam czy może jednak 29.01 byłby lepszym terminem na wizytę...
Ale tłuściutkie [emoji7][emoji38] lubię takie kreski
Nawet nie wiesz w jakim szoku jestem, nie mogę uwierzyć a w głowie milion myśliAle tłuściutkie [emoji7][emoji38] lubię takie kreski
Wiesz, ja się zastanawiam czy nie iść do innego ginekologa, może też by mi dał duphaston, bo nigdy go nie dostałam, A czytałam dużo dziewczyn dostaje..Cześć, jestem w bardzo podobnej sytuacji, rok starań minie w marcu, wg mojej gin jestem ksiazkowa, mój mąż przebadany, również zdrowy, a fasolki brak. Obecnie drugi cykl mam stymulowany Clo i duphaston, jeżeli w tym cyklu nie zaskoczy to drożność będę miała
Sił brakuje nie powiem, ale każdy dojdzie do etapu, że zaczynasz żyć życiem ja właśnie zaczynam
Trzymam kciuki, żebys tu długo nie zagościła i pokazała nam piękne II kreseczki
Było okej, A jeden cykl w którym brałam sobie jeszcze wiesiołka było bardzo okej nawet lekarz mówił sam,że bardzo ładne, choć nie pamiętam jakie to były wielkości.a jak endometrium? Ja miałam owulacje, wszystko pięknie ale okazało się ze za słabe endo
Lilka92
Ogólnie zawsze można to skonsultować z innym lekarzem, może teraz jak będziesz to po prostu się zapytaj dlaczego nie dostałaś, może miał powód Co do leków to różnie dziewczyny dostają - raz samo clo, raz sam duphaston, czasem oba na raz jak ja.. Ale za małą wiedzę mam na ten tematWiesz, ja się zastanawiam czy nie iść do innego ginekologa, może też by mi dał duphaston, bo nigdy go nie dostałam, A czytałam dużo dziewczyn dostaje..
reklama
AniaL92
Pięknie gratulacje
Podziel się: