reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

a moja czekolada, to moja czekolada, już się tego nauczył xd z szafy może sobie wziąć i 10 czekolad, ale ta przy moim łóżku to świętość 😂

Dziś 27 dzień cyklu, gdzie najczęściej mam 28-29 dniowe cykle. Ale jak nigdy zalewa mnie biały śluz. I to tak bardzo, bardzo mocno😏 nigdy tak nie miałam, wkładki nie nadarzają. A jednocześnie prawy jajnik się chyba wściekł bo ciągnie jak cholera. I bądź tu człowieku mądry i zrozum swój organizm. No nie da się, po prostu się nie da 🤣
Biały śluz to dobry objaw, u mnie susza 😏

reklama
Ja wczoraj otworzyłam wino...czerwone. miałam alergię na nie, ale jak odstawiłam tabsy to dużo alergii mi odeszło. Już wiem, że wino nie odeszło 😅 wczoraj prawie się udusiłam a w domu nic na alergię i duszności. Jakoś inaczej muszę hodować endometrium. A czekolady nie lubię... Też mam alergię. A odkąd Miositogyn używam to w ogóle na słodycze mam odrzut i straciłam jakieś 3kg. Poczytałam i chyba to jego zasługa .

No właśnie Panie, jak to u Was było ze śluzem jak @ nie przyszła i okazało się, ze jestescie w ciąży?
Sądzę, że to sprawa indywidualna każdej kobiety. Jedne będą miały masę śluzu białego w cyklu udanym, inne susze, a jeszcze inne będą miały masę śluzu płodnego 😉 każdy objaw ciążowy jest tak naprawdę zależny od każdej kobiety i każdej ciąży. ☺️ Wystarczy na OF w wykresach zobaczyć cykle udane. Część się powtarza objawów ale da się zauważyć, że każda ma inaczej 😉

Sorka za Głupie pytanie,. Ale o co chodzi z tym hodowaniem endometrium?[emoji16]

Ja wczoraj otworzyłam wino...czerwone. miałam alergię na nie, ale jak odstawiłam tabsy to dużo alergii mi odeszło. Już wiem, że wino nie odeszło [emoji28] wczoraj prawie się udusiłam a w domu nic na alergię i duszności. Jakoś inaczej muszę hodować endometrium. A czekolady nie lubię... Też mam alergię. A odkąd Miositogyn używam to w ogóle na słodycze mam odrzut i straciłam jakieś 3kg. Poczytałam i chyba to jego zasługa .

reklama
Do góry