reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

No właśnie że nie ma przycisku z prośbą o dołączenie z telefonu a na pewno nie w mojej wersji forum na telefonie (może są różne aktualizacje) Natomiast na komputerze taki przycisk jest jak najbardziej tyle że u mnie i tak wyskakuje jakiś błąd kiedy go klikam i szach mat [emoji23]
Ja się zapisywałam do grupy z aplikacji w telefonie, otwieram ja w przeglądarce i nie było problemu. Ale może jakiś błąd jest bo wiem że ogólnie jest jakiś problem z prywatnymi wątkami.

reklama
Ja się zapisywałam do grupy z aplikacji w telefonie, otwieram ja w przeglądarce i nie było problemu. Ale może jakiś błąd jest bo wiem że ogólnie jest jakiś problem z prywatnymi wątkami.
No właśnie kilka dziewczyn też nie może się dołączyć tak jak ja... Problem jest gdzieś po stronie forum 😎

7 dni po teoretycznej owulacji po zastrzyku Ovitrelle. Słabo?

Załączniki

• B6608280-EFDA-4082-AC59-2B2482AB8413.png
    B6608280-EFDA-4082-AC59-2B2482AB8413.png
    53,4 KB · Wyświetleń: 112
Różne rzeczy można przeczytać w internecie [emoji57][emoji6]
Tak, uważam ze była.
Oczywiście pewność daje niby tylko monitoring chociaż u mnie lekarz widział piękne i wielkie ciałko żółte i gratulował super owu, a dzień później progesteron 0,22 i finalnie okazało się, że ginekolog pomyliła ciałko żółte z macica [emoji23] a owulacja była jakoś tydzień później [emoji41]
Natomiast jeśli to Twoje pierwsze badanie proga (przepraszam, ale nie pamiętam) to często można przeczytać, ze lepiej oznaczyć go kilkukrotnie ponieważ jest wydzielany skokowo i mogłaś trafić na spadek po prostu.
Jeśli miałabyś zawsze progesteron na takim poziomie to może, ale NIE MUSI być dla lekarza sygnałem do potrzeby wspomagania drugiej fazy cyklu.
Były tu zdrowe ciąże i śliczne bobaski przy progu na tym etapie nawet niższym [emoji6]
Czyli ze była? Gdzieś czytałam ze musi być powyżej 10… tendencja czy rośnie czy spada, jak spada to po ptakach ? ;p

Różne rzeczy można przeczytać w internecie [emoji57][emoji6]
Tak, uważam ze była.
Oczywiście pewność daje niby tylko monitoring chociaż u mnie lekarz widział piękne i wielkie ciałko żółte i gratulował super owu, a dzień później progesteron 0,22 i finalnie okazało się, że ginekolog pomyliła ciałko żółte z macica [emoji23] a owulacja była jakoś tydzień później [emoji41]
Natomiast jeśli to Twoje pierwsze badanie proga (przepraszam, ale nie pamiętam) to często można przeczytać, ze lepiej oznaczyć go kilkukrotnie ponieważ jest wydzielany skokowo i mogłaś trafić na spadek po prostu.
Jeśli miałabyś zawsze progesteron na takim poziomie to może, ale NIE MUSI być dla lekarza sygnałem do potrzeby wspomagania drugiej fazy cyklu.
Były tu zdrowe ciąże i śliczne bobaski przy progu na tym etapie nawet niższym [emoji6]
Dziękuję serdecznie za merytoryczną odpowiedz! Czyli jeszcze nie zaczynam płakać! ;)

Cześć dziewczyny! Widzę, że chyba nikt nie testował w Mikołajki i nie chwali się prezentem w postaci dwóch kreseczek 😝 Nic straconego! Trzymam za wszystkie kciuki! 🤞
U mnie nic się nie dzieje, nawet bóli żadnych nie mam, żeby sobie powykręcać objawy ciąży 😂 Cycki jedynie bolą (jak zawsze w tej fazie cyklu 😝). Dziś 9dpo (wg kalendarzyka) i standardowo podłączam wyresik 😁😜

Załączniki

• 03b7f055-334e-445a-bf46-c0383b87ebc8.jpg
    03b7f055-334e-445a-bf46-c0383b87ebc8.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Próbowałam dołączyć do zamkniętej grupy i wyskoczył mi komunikat że należę do zbyt dużej liczby grup, a nie należę do żadnej 🤦
Także odpuszczam siebie wszystkie prywatne wątki.
Coivd mi odpuszcza, zaczynam znów czuć smaki i zapachy, na razie tylko te wyraziste, ale to już zawsze coś.

Wczoraj skończył mi się okres więc dziś zamierzam dobrać się do męża 😉 mam na niego ochotę jak nigdy 😁

Do góry