reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Na maxa porąbana akcja dziewczyny.
Ostatnia @ 24-28.11.
1 grudnia ból podbrzusza nie z tej ziemii, blada jak ściana byłam, kręciło się w głowie. Na raz krwawienie. I tobfest krwawienie, a ból przy tym taki ze gadać się nie chce. Pół nocy nieprzespane.
2 grudnia- ból duży (lecz o połowę mniejszy niż wczoraj) krew leci dalej, lecz taka brudna jakby..brązowa. I tak do wieczora.
3,4 grudnia- spokój, brak bólu, brak krwawienia. Dobrze że ogarnęłam całą chałupę i miałam spokój bo.....
5 grudnia- znów cholerne krwawienie. Krew czysta. Ból znikomy. Ale głowa pęka,słaba jakąś jestem..No i tak od nocy do teraz już w sumie dziś 6 grudzień.. wizyta u ginekologa aż w piątek 10tego..
Nawet nie wiem w którym dniu cyklu jestem, które z tych krwawień to @..
Coś jest ewidentnie nie tak. Co to może być? Trochę mnie to martwi, a w staraniach to ja pewno mi niczego nie ułatwi :( 😞😓

reklama
Odstawiłam na miesiąc i nic się nie działo, teraz zaczęłam znowu brać od tygodnia i wiecznie mi niedobrze, piersi bolą, jajniki i kręci mi się w głowie. Chociaż to ostatnie może przez ostatni trening, to inne objawy raczej od tabletek. Nic innego nie biorę

No to nie wiem co może to powodować. W każdym innym suplemencie dla planujących ciąże znajdziesz prawie te same składniki jak nie więcej. Objawy pasują na druga fazę cyklu [emoji51][emoji16]

Ostatnia @ 24-28.11.
1 grudnia ból podbrzusza nie z tej ziemii, blada jak ściana byłam, kręciło się w głowie. Na raz krwawienie. I tobfest krwawienie, a ból przy tym taki ze gadać się nie chce. Pół nocy nieprzespane.
2 grudnia- ból duży (lecz o połowę mniejszy niż wczoraj) krew leci dalej, lecz taka brudna jakby..brązowa. I tak do wieczora.
3,4 grudnia- spokój, brak bólu, brak krwawienia. Dobrze że ogarnęłam całą chałupę i miałam spokój bo.....
5 grudnia- znów cholerne krwawienie. Krew czysta. Ból znikomy. Ale głowa pęka,słaba jakąś jestem..No i tak od nocy do teraz już w sumie dziś 6 grudzień.. wizyta u ginekologa aż w piątek 10tego..
Coś jest ewidentnie nie tak. Co to może być? Trochę mnie to martwi, a w staraniach to ja pewno mi niczego nie ułatwi :( [emoji20][emoji29]

Z takim niespodziewanym krwawieniem to ja bym pędziła do lekarza.

Ostatnia @ 24-28.11.
Coś jest ewidentnie nie tak. Co to może być? Trochę mnie to martwi, a w staraniach to ja pewno mi niczego nie ułatwi :( 😞😓
Kurde jak ból jest tak mocny i krwawienie silne to bym pojechała na sor ostatecznie jeśli nie udałoby mi się znaleźć żadnego terminu do lekarza, ale prywatnie powinnaś coś znaleźć z dnia na dzień :c

No to nie wiem co może to powodować. W każdym innym suplemencie dla planujących ciąże znajdziesz prawie te same składniki jak nie więcej. Objawy pasują na druga fazę cyklu [emoji51][emoji16]
Dzięki :) może po prostu przez te witaminy jestem bardziej wyczulona na te objawy. Muszę jak najszybciej zakończyć ten cyrk, bo zwariuje od samego zastanawiania się i nadmiernych analiz

reklama
Da się z telefonu to zrobić. Musisz najpierw wejść w Wyczekiwane kreseczki, żeby należeć do grupy, moderator zaakceptuje prośbę o dołączenie i dopiero wtedy wejść w link, który przysłała @angeliskas [emoji3526]
No właśnie że nie ma przycisku z prośbą o dołączenie z telefonu a na pewno nie w mojej wersji forum na telefonie (może są różne aktualizacje) Natomiast na komputerze taki przycisk jest jak najbardziej tyle że u mnie i tak wyskakuje jakiś błąd kiedy go klikam i szach mat 😂

Do góry