reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Na maxa porąbana akcja dziewczyny.
Ostatnia @ 24-28.11.
1 grudnia ból podbrzusza nie z tej ziemii, blada jak ściana byłam, kręciło się w głowie. Na raz krwawienie. I tobfest krwawienie, a ból przy tym taki ze gadać się nie chce. Pół nocy nieprzespane.
2 grudnia- ból duży (lecz o połowę mniejszy niż wczoraj) krew leci dalej, lecz taka brudna jakby..brązowa. I tak do wieczora.
3,4 grudnia- spokój, brak bólu, brak krwawienia. Dobrze że ogarnęłam całą chałupę i miałam spokój bo.....
5 grudnia- znów cholerne krwawienie. Krew czysta. Ból znikomy. Ale głowa pęka,słaba jakąś jestem..No i tak od nocy do teraz już w sumie dziś 6 grudzień.. wizyta u ginekologa aż w piątek 10tego..
Nawet nie wiem w którym dniu cyklu jestem, które z tych krwawień to @..
Coś jest ewidentnie nie tak. Co to może być? Trochę mnie to martwi, a w staraniach to ja pewno mi niczego nie ułatwi :( 😞😓

reklama
Odstawiłam na miesiąc i nic się nie działo, teraz zaczęłam znowu brać od tygodnia i wiecznie mi niedobrze, piersi bolą, jajniki i kręci mi się w głowie. Chociaż to ostatnie może przez ostatni trening, to inne objawy raczej od tabletek. Nic innego nie biorę

No to nie wiem co może to powodować. W każdym innym suplemencie dla planujących ciąże znajdziesz prawie te same składniki jak nie więcej. Objawy pasują na druga fazę cyklu [emoji51][emoji16]

Ostatnia @ 24-28.11.
1 grudnia ból podbrzusza nie z tej ziemii, blada jak ściana byłam, kręciło się w głowie. Na raz krwawienie. I tobfest krwawienie, a ból przy tym taki ze gadać się nie chce. Pół nocy nieprzespane.
2 grudnia- ból duży (lecz o połowę mniejszy niż wczoraj) krew leci dalej, lecz taka brudna jakby..brązowa. I tak do wieczora.
3,4 grudnia- spokój, brak bólu, brak krwawienia. Dobrze że ogarnęłam całą chałupę i miałam spokój bo.....
5 grudnia- znów cholerne krwawienie. Krew czysta. Ból znikomy. Ale głowa pęka,słaba jakąś jestem..No i tak od nocy do teraz już w sumie dziś 6 grudzień.. wizyta u ginekologa aż w piątek 10tego..
Coś jest ewidentnie nie tak. Co to może być? Trochę mnie to martwi, a w staraniach to ja pewno mi niczego nie ułatwi :( [emoji20][emoji29]

Z takim niespodziewanym krwawieniem to ja bym pędziła do lekarza.

Ostatnia @ 24-28.11.
Coś jest ewidentnie nie tak. Co to może być? Trochę mnie to martwi, a w staraniach to ja pewno mi niczego nie ułatwi :( 😞😓
Kurde jak ból jest tak mocny i krwawienie silne to bym pojechała na sor ostatecznie jeśli nie udałoby mi się znaleźć żadnego terminu do lekarza, ale prywatnie powinnaś coś znaleźć z dnia na dzień :c

No to nie wiem co może to powodować. W każdym innym suplemencie dla planujących ciąże znajdziesz prawie te same składniki jak nie więcej. Objawy pasują na druga fazę cyklu [emoji51][emoji16]
Dzięki :) może po prostu przez te witaminy jestem bardziej wyczulona na te objawy. Muszę jak najszybciej zakończyć ten cyrk, bo zwariuje od samego zastanawiania się i nadmiernych analiz

reklama
Da się z telefonu to zrobić. Musisz najpierw wejść w Wyczekiwane kreseczki, żeby należeć do grupy, moderator zaakceptuje prośbę o dołączenie i dopiero wtedy wejść w link, który przysłała @angeliskas [emoji3526]
No właśnie że nie ma przycisku z prośbą o dołączenie z telefonu a na pewno nie w mojej wersji forum na telefonie (może są różne aktualizacje) Natomiast na komputerze taki przycisk jest jak najbardziej tyle że u mnie i tak wyskakuje jakiś błąd kiedy go klikam i szach mat 😂

Do góry