reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Hej dziewczyny.
To już tydzień jak pojawiły mi się pierwsze objawy coivd.
Nie jest już najgorzej, ale nadal nie mam węchu i smaku, i cały czas mam kaszel☹️
Na szczęście pozostali członkowie rodziny zdrowi i bez objawów.
Polecam na ten kaszel syrop z cebuli. Nic mi tak nie pomogło jak to ;) zadne leki itd No i oczywiscie inhalacje 3x dziennie z soli fizjologicznej. Węchu i smaku nie mialam okolo tydzien, po tygodniu powoli wraca węch i smak bardziej wyrazistych „rzeczy”. U mnie wszystko trwało prawie 3 tygodnie, ale moze dlatego ze jestem w ciazy i leczyłam sie naturalnymi sposobami.
Zycze zdrowka!!!!
Edit: syrop pilam 3x dziennie po 3 łyżeczki. Poki nie masz węchu i smaku to wchodzi jak zloto 😅🙈

reklama
Hej dziewczyny.
To już tydzień jak pojawiły mi się pierwsze objawy coivd.
Nie jest już najgorzej, ale nadal nie mam węchu i smaku, i cały czas mam kaszel☹️
Na szczęście pozostali członkowie rodziny zdrowi i bez objawów.
Moja siostra i mama covid przechodziły w tamtym roku. Siostra do tej pory nie odzyskała węchu i smaku, mama cokolwiek lepiej, ale to nie to co było dawniej. Ja mam bardzo zaburzony smak po przechorowaniu, mnóstwo rzeczy nie smakuje tak jak kiedyś.

Hej dziewczyny. Mnie też coś dopadło :( Covid to to raczej nie jest. Raczej jakieś zapalenie gardła. Może angina. Gardło mnie boli niemiłosiernie i mam stan podgorączkowy. Wszystkim winie mojego M 😂 wywiercil dziurę w scianie do anteny i reszty nie zaszpachlowal. Wiatr w nocy wiał mi prosto w twarz 😂😂 poza tym kiepsko. Narzeczony zmienił pracę, poszedł pracować jako kierowca zawodowy, zeby budżet podreperować. Teraz będziemy się widzieć tydzień w miesiącu, więc jeśli wrócimy do starań to blado to widze. Ciężkie zycie.

Hej dziewczyny. Mnie też coś dopadło :( Covid to to raczej nie jest. Raczej jakieś zapalenie gardła. Może angina. Gardło mnie boli niemiłosiernie i mam stan podgorączkowy. Wszystkim winie mojego M 😂 wywiercil dziurę w scianie do anteny i reszty nie zaszpachlowal. Wiatr w nocy wiał mi prosto w twarz 😂😂 poza tym kiepsko. Narzeczony zmienił pracę, poszedł pracować jako kierowca zawodowy, zeby budżet podreperować. Teraz będziemy się widzieć tydzień w miesiącu, więc jeśli wrócimy do starań to blado to widze. Ciężkie zycie.
Polecam gardlo płukać rumiankiem 😉

Siemka :) wszystkim covidowym życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) mi odpuszcza powoli moja nerwica i zaczynam przygotowania, bo od nowego roku starania, teraz zaczynam ostatni cykl bez. Już wiem, że bóle i inne dolegliwości powodują u mnie tabletki Pregna - czy ktoś może polecić coś innego xD bo nie jestem w stanie wytrzymać objawów ciąży jeszcze przed ciążą, to jest za dużo na moje nerwy.

Hej Dziewczyny, staramy się z mężem o dziecko. Powiedzcie mi proszę czy według Was ten test owulacyjny jest pozytywny? :)

Załączniki

• IMG_20211205_212024.jpg
    IMG_20211205_212024.jpg
    147,7 KB · Wyświetleń: 83
Siemka :) wszystkim covidowym życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) mi odpuszcza powoli moja nerwica i zaczynam przygotowania, bo od nowego roku starania, teraz zaczynam ostatni cykl bez. Już wiem, że bóle i inne dolegliwości powodują u mnie tabletki Pregna - czy ktoś może polecić coś innego xD bo nie jestem w stanie wytrzymać objawów ciąży jeszcze przed ciążą, to jest za dużo na moje nerwy.

Napewno pregna? To tylko witaminy.

reklama
Napewno pregna? To tylko witaminy.
Odstawiłam na miesiąc i nic się nie działo, teraz zaczęłam znowu brać od tygodnia i wiecznie mi niedobrze, piersi bolą, jajniki i kręci mi się w głowie. Chociaż to ostatnie może przez ostatni trening, to inne objawy raczej od tabletek. Nic innego nie biorę

Do góry