reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Wykresu nie ma co interpretować - po prostu wskazuje na odbytą owulację i jesteś najprawdopodobniej 12 dni po owu, więc możesz już zrobić test. Gdyby wyszedł negatywny, to jeszcze niczego nie przekreśla.
Pomiarów dokonujesz prawidłowo?
Tak poprawnie. Codziennie o stałeś porze rano zaraz po przebudzeniu.

reklama
Cześć dziewczyny !
Mamy od kilku miesięcy prywatny wątek i jeśli macie ochotę tylko dołączyć do dziewczyn, żeby wspolnie testować i porozmawiać czy tez zobaczyc jak najszybciej kreseczki to zapraszamy!

Tylko są zasady, nie potrzebujemy zadnych dramatów czy złośliwości. Myślę że dziewczynom bedzie milo jak ktoś dolaczy! Buziaczki, miłego wieczoru!

A jak tam dołączyć? 🤔

Załączniki

• FDE8E998-B83B-42F1-AD93-347E5CF48CF4.png
    FDE8E998-B83B-42F1-AD93-347E5CF48CF4.png
    34 KB · Wyświetleń: 123
A jak tam dołączyć? 🤔
Z poziomu mobilnego ponoć nie można, trzeba na komputerze, tak doszłyśmy do wniosku ostatnio, bo też nie mogę dołączyć a komputera nigdy nie odpalam, może kiedyś przy okazji :D
Też mnie chwilę nie było, bo doczytuje z doskoku, mało czasu i co nadrobię to zaraz pojawiają się nowe strony i tak w kółko :D

Z poziomu mobilnego ponoć nie można, trzeba na komputerze, tak doszłyśmy do wniosku ostatnio, bo też nie mogę dołączyć a komputera nigdy nie odpalam, może kiedyś przy okazji :D
Też mnie chwilę nie było, bo doczytuje z doskoku, mało czasu i co nadrobię to zaraz pojawiają się nowe strony i tak w kółko :D

No nie wiem, ja nie korzystałam z kompa i jakoś się tam znalazłam, ale nie pamietam jak [emoji1787][emoji85]

No podobno tam ogolnie po aktualizacjach jest problem z dolaczeniem. A szkoda, bo coraz mniej nas tam, a jest naprawde milo :) mam nadzieję, że jakos sie wyjasni i bedzie sie dalo rade

reklama
Hej dziewczyny.
To już tydzień jak pojawiły mi się pierwsze objawy coivd.
Nie jest już najgorzej, ale nadal nie mam węchu i smaku, i cały czas mam kaszel☹️
Na szczęście pozostali członkowie rodziny zdrowi i bez objawów.

Do góry