reklama
B
B206
Gość
A jak się czujesz?Cześć dziewczyny.
No ja niestety test mam pozytywny, ten na covid oczywiście.
Mąż żartuje ze mnie że wreszcie królowa ma swoją koronę
Bibi89
Fanka BB :)
O niezle, jak się czujesz?Cześć dziewczyny.
No ja niestety test mam pozytywny, ten na covid oczywiście.
Mąż żartuje ze mnie że wreszcie królowa ma swoją koronę
pluto_nova
Moderator
o kurcze! Współczuję... Kto by pomyślał, że będziesz zawiedziona pozytywnym testem Trzymaj się tamCórkę też zrobiliśmy sobie w grudniu, więc może to nasz szczęśliwy miesiąc
Trzymam mocno zaciśnięte kciuki żebyśmy wszystkie mogły wskoczyć na wrześniowe mamy 2022
Tinulka
Moderator
Nawet dobrze. Najgorsze były dnia od niedzieli do wtorku.A jak się czujesz?
Nie mogłam zbić temperatury poniżej 38 stopni i cały czas bolała mnie głowa.
Teraz jest już dużo lepiej. Mam kaszel, ale nie jakiś uporczywy, a i straciłam węch i smak.
B
B206
Gość
Oby było tylko lepiej dużo zdrówkaNawet dobrze. Najgorsze były dnia od niedzieli do wtorku.
Nie mogłam zbić temperatury poniżej 38 stopni i cały czas bolała mnie głowa.
Teraz jest już dużo lepiej. Mam kaszel, ale nie jakiś uporczywy, a i straciłam węch i smak.
Tinulka
Moderator
Teraz pozytywny to może i następny będzie pozytywny, trzymam się tego że rozpoczęłam szczęśliwą passę pozytywnych testów, także pod koniec grudnia testuję i na pewno będą dwie kreskio kurcze! Współczuję... Kto by pomyślał, że będziesz zawiedziona pozytywnym testem Trzymaj się tam
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa Pomóżcie mi zinterpretować mój wykres. Cykle mam w miarę regularne nie mam żadnych problemów zdrowotnych i staramy się o dzidzię. Wczoraj miałam nietypowy też objaw strasznie piekły mnie sutki gdzie nigdy przed okresem mnie nie bolą. Nie wiem czy robić test czy za wcześnie. Będę wdzięczna za podpowiedzi
Załączniki
reklama
Wykresu nie ma co interpretować - po prostu wskazuje na odbytą owulację i jesteś najprawdopodobniej 12 dni po owu, więc możesz już zrobić test. Gdyby wyszedł negatywny, to jeszcze niczego nie przekreśla.Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa Pomóżcie mi zinterpretować mój wykres. Cykle mam w miarę regularne nie mam żadnych problemów zdrowotnych i staramy się o dzidzię. Wczoraj miałam nietypowy też objaw strasznie piekły mnie sutki gdzie nigdy przed okresem mnie nie bolą. Nie wiem czy robić test czy za wcześnie. Będę wdzięczna za podpowiedzi
Pomiarów dokonujesz prawidłowo?
Podziel się: