reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziękuję [emoji8], trochę mnie uspokoiłaś

Kiedy wyszły Ci pozytywy w ubiegłym miesiącu? Owulacja może się przesunąć z wielu przyczyn, nawet mogłoby się wydawać błahych. Narazie jest jeszcze wcześnie [emoji3526] ja owuluje 18-20dc, wiec patrzę oczywiście trochę z własnej perspektywy [emoji16] a robiłaś kiedykolwiek jakiś monitoring, żeby sprawdzić czy do owulacji napewno dochodzi?

reklama
Hejka ☺
Dziewczyny ostatni cykl 25 dni, ten cykl 38 dni testy ciążowe i beta nic a miesiączki nadal brak : ( nawet nic jej nie zapowiada. Zawsze tydzień przed już mnie bolało podbrzusze i krzyż. Jeden dzień czułam ukłucie w jajniku i cisza. Już nic nie wyjdzie skoro beta 0.25 prawda?

Hejka [emoji5]
Dziewczyny ostatni cykl 25 dni, ten cykl 38 dni testy ciążowe i beta nic a miesiączki nadal brak : ( nawet nic jej nie zapowiada. Zawsze tydzień przed już mnie bolało podbrzusze i krzyż. Jeden dzień czułam ukłucie w jajniku i cisza. Już nic nie wyjdzie skoro beta 0.25 prawda?

No to owu się grubo przesunęła, albo w ogóle jej nie było. Wyznaczalas jakoś owulacje? Miałaś monitoring? Cokolwiek?

Ta beta nie wskazuje na ciąże.

Kiedy wyszły Ci pozytywy w ubiegłym miesiącu? Owulacja może się przesunąć z wielu przyczyn, nawet mogłoby się wydawać błahych. Narazie jest jeszcze wcześnie [emoji3526] ja owuluje 18-20dc, wiec patrzę oczywiście trochę z własnej perspektywy [emoji16] a robiłaś kiedykolwiek jakiś monitoring, żeby sprawdzić czy do owulacji napewno dochodzi?
W zeszłym miesiącu 13 DC. Nie nie robiłam nigdy monitoringu. Natomiast gin przy wizycie sprawdzał wszystko i podsumował moje wyniki badań zadaniem "chcieć to móc, można się zabierać do roboty'

W zeszłym miesiącu 13 DC. Nie nie robiłam nigdy monitoringu. Natomiast gin przy wizycie sprawdzał wszystko i podsumował moje wyniki badań zadaniem "chcieć to móc, można się zabierać do roboty'
ja zrobiłam monitoring dla własnego spokoju, żeby sprawdzić czy pęcherzyki rosną i czy pekają i jest owulacja. Dzieci mam, ale nastoletnie, więc wiele się mogło zmienić od tego czasu 🙊 Teraz mam pewność, że wszystko działa jak należy i mogę działać z innymi rzeczami. Długo się już starasz? Bo nie pamiętam 😝 U Nas 6cs aktualnie

Hej dziewczyny ;) jakiś czas mnie tu nie było. Mam pytanie. Kończę drugie opakowanie Ovarinu. Wcześniej po ciąży w ogóle nie odczuwałam owulacji. Śluzu płodnego prawie nie było.
Wczoraj w trakcie owulacji aż zwijałam się z bólu. Trwało to koło 20 minut. Któraś też tak ma?

Ja bym zrobiła monitoring [emoji849] choć w jednym cyklu, żeby zweryfikwoac czy testy prawidłowo u Ciebie działają, jak rosną pecherzyki, jakie endo w owu [emoji849] ale tak czy inaczej - owu może być nieco później niż ostatnio [emoji6] ja w okresie bliskim owulacji testuje nawet 2-3 razy dziennie, pik krótko mi się utrzymuje, inaczej bym go nie wyłapała, a daje mi to jakiś spokoj na duszy [emoji16] mierze do kompletu temperaturę, wiec jakiś pogląd mam. Kiedyś badałam jeszcze proga po owu. Będzie dobrze! Czekam na te Twoje testy [emoji16]

reklama
Hej [emoji6]Można dołączyć??
Widzę że mnóstwo tych grup jest więc nie przebierałam wszedzie problem ten sam ;)
Nie jestem w stanie Was nadrobić [emoji85]wiec będę podczytywać [emoji1][emoji5]
Pozdrawiam.

Jasne, ze można. Witaj! Obyś się tu nie musiała zasiedzieć! Opowiedz coś o was i waszych staraniach [emoji3526]

Do góry