hachette
Fanka BB :)
Jak masz kogoś kto Cię nauczy piec chleb to już dalej będzie z górki, w biedronce jest fajna mąka orkiszowa 2000 i na niej wychodzą fajne nie kwaśne i nie gliniaste bochenkiDlatego się nad tą saxenda zastanawiam. Kasa jednak spora, a ja też nie należę do ludzi zdrowych. Mam trochę problemów z jelitami. W ogóle bardzo sceptycznie podchodzę do takich specyfików. Co do metforminy to zobaczymy. Ja mam nadzieję, że pomoże. Stąd zdecydowałam się na początek na nią, bo miałam wybór. Co do chleba to wieczorem rozmawiałam z babcia. Ma super zakwas na chlebek i kocham jej chleb. Poratuje mnie kilkoma bochenkami i nauczy go piec. Na pewno lepsza opcja nich chleb kupny. Dalej tylko największy problem mam z tymi warzywami. Ale to stopniowo będę sobie ogarniac. Mam nadzieję, że wypracuje sobie wszystkie nawyki i będzie super.
U dziewczyn stosujących saxende widziałam spektakularne zmiany, traciły 1/3 masy ciała ale to przy sporej otyłości. Ale właśnie te skutki uboczne, bóle brzucha, zawroty, hm… musisz przemyśleć wszystkie za i przeciw
Jedzenia warzyw nie unikniesz, musisz się tego po prostu nauczyć, z czasem być może tak jak ja będziesz wolała zjeść warzywa a mięso czy dodatek skrobiowy zostawić na talerzu