reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja tu się o betę martwię czy wyjdzie w 14dpo ale właśnie sobie przypomniałam że mam domowy test z krwi. I zobaczcie wynik. Czy mogę się już cieszyć bo chyba już się cieszę 😁😁😁
Z tego co kojarzę to niestety te domowe testy z krwi nie są wiarygodne, często przekłamują wynik. Nie masz w domu innego testu? Najlepiej skocz jutro na betę z rana, jeśli faktycznie dziś 14 dpo to powinna wyjść wiarygodna :)

Z tego co kojarzę to niestety te domowe testy z krwi nie są wiarygodne, często przekłamują wynik. Nie masz w domu innego testu? Najlepiej skocz jutro na betę z rana, jeśli faktycznie dziś 14 dpo to powinna wyjść wiarygodna :)
w sumie to nie wiadomo ile jest dziś dpo, bo z tego co pisze pik miała 11dc, a dzisiaj 24dc... Więc przyjmując, że owu była na nastepny dzień po piku (czyli 12dc) to jest 12 dpo

Ooo dziękuje za odpowiedz ☺️ Powiem szczerze ze trochę mnie podniosłas na duchu i jestem bardziej spokojna teraz w tym temacie :D dzięki wielkie za odpowiedz ☺️☺️☺️ A w którym cyklu stymulowany się udało?
W pierwszej ciąży nie wiem bo najpierw miałam Clo i raz były owulację, raz nie. Potem dostałam Letrozol i się udało, myślę że z nim też ok 6 cyklu . Ogólnie się dwa lata starałam o pierwsza ciążę.
W drugiej ciąży też w 6 cyklu się udalo z Letrozolem. Trzecia ciąża nieplanowana 3 miesiące po porodzie ale się nie utrzymała niestety więc teraz też próbujemy z Letrozolem, będzie pierwszy cykl i liczę że tym razem szybciej pójdzie.
Nie ma co patrzeć na innych. Tobie się może udać w pierwszym cyklu stymulowanym i trzeba w to wierzyć 😃

Dziewczyny trochę zmienię temat, bo już drugi dzień mam tak intensywne sny, że masakra... Z piątku na sobotę śnił mi się straszny koszmar, tak realistyczny, że się przebudziłam, a dzisiaj śniło mi się, że mi mleko wycieka z piesi i normalnie tak realistycznie to czułam podczas snu, że masakra (dzieciate wiedzą o jakie uczucie mi chodzi 😝) i jak zaczęło mi to mleko wyciekać, to już wiedziałam, że jestem w ciąży... Matko, już mi to na psychikę siada 😂

Nie dziś a jutro ma być 14dpo. Tak jutro z rana polecę przed praca na betę. Dam znać co wyszło🙂

Cholera, ja już zgłupiałam. W 18 dniu cyklu miałam robione USG, gin stwierdziła, ze jestem tuż po owulacji- wrzucam opis. Fazę lutealną miałam zawsze 13 dni (na podstawie testów owu wbioskuję + 1 raz przy usg się tez sprawdziło) , wiec miesiączki spodziewałam się w środę 10.11. @ przyszła dziś- teoretycznie 10 dpo. Co jest kurczę ze mną nie tak? :( dlaczego mogła się aż tak skrócić faza lutealna? Nie mam siły :(

Załączniki

• CC817557-5E0D-47BE-812B-EA8E15E54F59.jpeg
    CC817557-5E0D-47BE-812B-EA8E15E54F59.jpeg
    21,7 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Cholera, ja już zgłupiałam. W 18 dniu cyklu miałam robione USG, gin stwierdziła, ze jestem tuż po owulacji- wrzucam opis. Fazę lutealną miałam zawsze 13 dni (na podstawie testów owu wbioskuję + 1 raz przy usg się tez sprawdziło) , wiec miesiączki spodziewałam się w środę 10.11. @ przyszła dziś- teoretycznie 10 dpo. Co jest kurczę ze mną nie tak? :( dlaczego mogła się aż tak skrócić faza lutealna? Nie mam siły :(

Może zle tym razem wyznaczylas owulacje. Poza tym faza lutealna jest względnie stała, ale niewielki odchyl może się zdarzyć.

Do góry