reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

Właśnie ostatnio sobie o Zazuu pomyślałam, ze brak jej postów, wyglada, ze usunęła konto 🥺
Wszyscy po niej wiecznie jeździli jak ustawiała kogoś do pionu, to nie dziwię się, jeśli w końcu miała dość. Była z nami przez chwilę na czerwcowych. Niestety przez chwilę :(

Gryfin też bardzo dawno nie było, a to była taka dobra dusza forum.

reklama
Mam pytanie, pomijając fakt ze pecherzyki mi nie rosną to zastanawia mnie wartość grubości endometrium 10 dc- 0,5mm, 13 dc- 10mm, 16dc - 0,6mm czy to możliwe ? Czy ten lekarz jakiś niekompetentny ?

Czy to możliwe ze podczas monitoringu lekarz nie zauważy pęcherzyka? W 13 dc mialam 10mm na prawym i endometrium prawie 1cm, teraz w 16dc mam 10mm na lewym i endometrium 0,6mm. Czy to możliwe ? Co się stało z prawym pęcherzykiem i grubością? Niekompetencja lekarza?

Czy to możliwe ze podczas monitoringu lekarz nie zauważy pęcherzyka? W 13 dc mialam 10mm na prawym i endometrium prawie 1cm, teraz w 16dc mam 10mm na lewym i endometrium 0,6mm. Czy to możliwe ? Co się stało z prawym pęcherzykiem i grubością? Niekompetencja lekarza?

Mogl się pomylić pierwszy lub drugi [emoji2368]

Cześć dziewczyny! U mnie dzisiaj test owulacyjny pokazał pik, ale nie wiem czy coś z tego będzie w tym cyklu... Rozchorowaliśmy się z mężem, najpierw ja, a teraz on i czujemy się jak 💩... Zobaczymy jak się stary dziś będzie czuł, to może podziałamy, ale czarno to widzę 😝 Dobrze, że się wczoraj wieczorem udało 😂
Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek! 💪

Witam się z Wami w 3dc, na wczorajszej wizycie po torbieli nie było już śladu, a dodatkowo udało mi się zapisać na drożność na NFZ, wiec w przyszłym tygodniu idę do szpitala :) trochę mam mętlik, z jednej strony się cieszę, ze już będę to mieć za sobą a z drugiej boję się, ze wyjdą drożne jajowody i będę musiała szukać przyczyny głębiej. W tym m-cu w związku z powyższym odpuszczam stymulację. Trochę tez głowa odpocznie od tego liczenia dni i może będzie trochę inaczej ;)

reklama
Witam się z Wami w 3dc, na wczorajszej wizycie po torbieli nie było już śladu, a dodatkowo udało mi się zapisać na drożność na NFZ, wiec w przyszłym tygodniu idę do szpitala :) trochę mam mętlik, z jednej strony się cieszę, ze już będę to mieć za sobą a z drugiej boję się, ze wyjdą drożne jajowody i będę musiała szukać przyczyny głębiej. W tym m-cu w związku z powyższym odpuszczam stymulację. Trochę tez głowa odpocznie od tego liczenia dni i może będzie trochę inaczej ;)

Niepotrzebny ten mętlik [emoji16] będzie przynajmniej jasna sytuacja czy jest przeszkoda w jajowodach czy jej nie ma. Łatwiej będzie podjąć kolejne kroki wiedząc na czym się stoi [emoji6] powodzenia!

Do góry