reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Właśnie ostatnio sobie o Zazuu pomyślałam, ze brak jej postów, wyglada, ze usunęła konto 🥺
Wszyscy po niej wiecznie jeździli jak ustawiała kogoś do pionu, to nie dziwię się, jeśli w końcu miała dość. Była z nami przez chwilę na czerwcowych. Niestety przez chwilę :(

Gryfin też bardzo dawno nie było, a to była taka dobra dusza forum.

reklama
Mam pytanie, pomijając fakt ze pecherzyki mi nie rosną to zastanawia mnie wartość grubości endometrium 10 dc- 0,5mm, 13 dc- 10mm, 16dc - 0,6mm czy to możliwe ? Czy ten lekarz jakiś niekompetentny ?

Czy to możliwe ze podczas monitoringu lekarz nie zauważy pęcherzyka? W 13 dc mialam 10mm na prawym i endometrium prawie 1cm, teraz w 16dc mam 10mm na lewym i endometrium 0,6mm. Czy to możliwe ? Co się stało z prawym pęcherzykiem i grubością? Niekompetencja lekarza?

Czy to możliwe ze podczas monitoringu lekarz nie zauważy pęcherzyka? W 13 dc mialam 10mm na prawym i endometrium prawie 1cm, teraz w 16dc mam 10mm na lewym i endometrium 0,6mm. Czy to możliwe ? Co się stało z prawym pęcherzykiem i grubością? Niekompetencja lekarza?

Mogl się pomylić pierwszy lub drugi [emoji2368]

Cześć dziewczyny! U mnie dzisiaj test owulacyjny pokazał pik, ale nie wiem czy coś z tego będzie w tym cyklu... Rozchorowaliśmy się z mężem, najpierw ja, a teraz on i czujemy się jak 💩... Zobaczymy jak się stary dziś będzie czuł, to może podziałamy, ale czarno to widzę 😝 Dobrze, że się wczoraj wieczorem udało 😂
Gratuluję wszystkim dwóch kreseczek! 💪

Witam się z Wami w 3dc, na wczorajszej wizycie po torbieli nie było już śladu, a dodatkowo udało mi się zapisać na drożność na NFZ, wiec w przyszłym tygodniu idę do szpitala :) trochę mam mętlik, z jednej strony się cieszę, ze już będę to mieć za sobą a z drugiej boję się, ze wyjdą drożne jajowody i będę musiała szukać przyczyny głębiej. W tym m-cu w związku z powyższym odpuszczam stymulację. Trochę tez głowa odpocznie od tego liczenia dni i może będzie trochę inaczej ;)

reklama
Witam się z Wami w 3dc, na wczorajszej wizycie po torbieli nie było już śladu, a dodatkowo udało mi się zapisać na drożność na NFZ, wiec w przyszłym tygodniu idę do szpitala :) trochę mam mętlik, z jednej strony się cieszę, ze już będę to mieć za sobą a z drugiej boję się, ze wyjdą drożne jajowody i będę musiała szukać przyczyny głębiej. W tym m-cu w związku z powyższym odpuszczam stymulację. Trochę tez głowa odpocznie od tego liczenia dni i może będzie trochę inaczej ;)

Niepotrzebny ten mętlik [emoji16] będzie przynajmniej jasna sytuacja czy jest przeszkoda w jajowodach czy jej nie ma. Łatwiej będzie podjąć kolejne kroki wiedząc na czym się stoi [emoji6] powodzenia!

Do góry