reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Pytanie do dziewczyn u których po sytuacji nie doszło do owulacji, co z okresem ? Przyszedł o czasie? Był wywoływany jakoś?
Ja ma stylumulacji clo nie miałam owulacji. Okres przyszedł w miarę o czasie choć miałam miesiączki nieregularne. Dostałam Letrozol (lek większego kalibru) i się udało dwa razy. Teraz będę trzeci raz próbować od następnego cyklu :-) ps mam dwójkę dzieci i jednego aniołka z 9tc

reklama
Dziewczyny odebraliśmy wyniki nasienia, ale nic kompletnie z tego nie rozumiem, poza tym że chyba jest w normie 🤔 ale czy coś należy poprawić, nie wiem

Załączniki

• Ok.jpg
    Ok.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 89
  • Ok.jpg
    Ok.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 83
No to pani w rejestracji wprowadziła Was w błąd. Jestem pewna, że przy krótszej abstynencji wyniki byłyby ładniejsze (głównie myślę o ruchu). Ale skoro po 7 dniach jest OK, to nie macie czym się martwić.
Nie chciałam się kłócić z moim mężem, który twierdził ze tak być musi skoro tak mu pani w rejestracji powiedziala a nie mi Google 🤦‍♀️

Wlasnie martwiła mnie ta nie zbyt duża ruchliwośc i że tylko 6% prawidłowej budowy

reklama
Do góry