G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może być do 14 dni. Zrób bhcgCześć dziewczyny,
Powiedzcie mi czy mi się wydaje czy nie, że na teście mam dwie kreski?
i pytanie czy 13 dni po zastrzyku ovitrelle test moze byc jeszcze fałszywie dodatni? Bo normalnie nie wiem co mam myśleć
Jutro pojadę zrobićMoże być do 14 dni. Zrób bhcg
Cześć dziewczyny,
Powiedzcie mi czy mi się wydaje czy nie, że na teście mam dwie kreski?
i pytanie czy 13 dni po zastrzyku ovitrelle test moze byc jeszcze fałszywie dodatni? Bo normalnie nie wiem co mam myśleć
Ja chce namaszczenie!no no Gabi! Szybko działasz, bo test robiłam może parę minut po Twoim poście
Jutro lecę z rana na betę i wracam do Was, by przekazać szczęście dalej Zobacz załącznik 1330745
To może jeszcze dzisiaj po pracy pojadę bo chyba nie wytrzymamTak, jest druga kreska lekka. Ale tak jak niżej do 14 dni się może się utrzymywać po zastrzyku, zdecydowanie leć na betę - godzina dowolna, nie musisz być na czczo
doprowadza do szału bo człowiek nie wie czy może się choć troszkę cieszysz czy nie ale mam cień nadzieiJedz! Nie ma na co czekać i rozmyślać to doprowadza do szału trzymamy kciuki!