reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny, idę z początkiem listopada na 1 dniowy pobyt do szpitala- drożność jajnikow.
Te, które już to przerabiały- mam zabrać koszule nocną, z racji tego że zabieg będzie na dole? 😁 Czy tam mnie na miejscu wyposażają w jakąś stylówkę szpitalna do zabiegu?
U mnie było tak że dali mi taki jednorazy strój na zabieg droznosci ale miałam robiony laparoskopowo więc później przebrałam się do piżamy i poszłam spać. Zabrać koszule nie zaszkodzi ale i tak pewnie dostaniesz ten "szpitalny stroj"
Ja czekam na okres i zaczynamy starania. Liczę że szybko pójdzie a nie zostanę tu na dwa lata jak przy pierwszej ciąży 😄 Już mam kupiony olej z wiesiolka, mace i czarnuszkę.

reklama
W
Dziewczyny, idę z początkiem listopada na 1 dniowy pobyt do szpitala- drożność jajnikow.
Te, które już to przerabiały- mam zabrać koszule nocną, z racji tego że zabieg będzie na dole? 😁 Czy tam mnie na miejscu wyposażają w jakąś stylówkę szpitalna do zabiegu?
Hej :) ja miałam histero z laparoskopia, kazali wziąć koszule i kapcie i w tej koszuli leżałam cały dzień dopóki nie zabrali mnie na zabieg. Przed zabiegiem ubrali mnie w kiecke szpitalna, taki fartuch. Z racji tego ze to było w znieczuleniu ogólnym to tak mnie przywieźli na sale i spałam w tym cały czas, pomiędzy nogi dali mi podpaske i tyle. Już piżamy nie nakładała bo wychodziłam w ten sam dzień, zreszta byłam tak nieprzytomna ze latało mi to jak jestem ubrana, bylebym mogła spać :D

Daj znać czy zrobi Ci to różnice [emoji16] mi robiło i nawet w świetle dziennym uzywam lampy [emoji57]
Za czwartym razem dzisiaj mi się udało zrobić to zdjęcie tak, że pasek jest w ok kolorze i dobrze złapało jego kreski. Na przestrzeni tych kilku dni zobaczę jak będzie dalej. Może ja po prostu coś źle robię 🤣.

Kochana ja mam 35 lada moment 😊 Po ślubie kapka ponad rok ale w sumie od 4 lat mieszkamy razem. I też było odwlekanie... A bo remont, a bo po ślubie, a teraz takie ciężkie czasu... No ale jak nie teraz to kiedy, za kolejne 5 lat gdy stuknie mi 40tka ?

Bez zwracania uwagi na cykl minął rok po ślubie, od chwili gdy zaczęłam zwracać uwagę na cykl jest to mój trzeci miesiąc. U mnie się udało.
Ale gdy przychodził okres to płakać mi się chciało.
U mnie już dziś lepiej. Pani Doktor mnie pocieszyła. Okazało się że mam inaczej obsadzoną macice i że muszę w innej pozycji się starać o dziecko 😅 dała jeszcze parę rad i jeśli w 3 miesiące się zajde w ciążę to robimy badanie nasienia u partnera. Musi się wkońcu udać 😊

Za czwartym razem dzisiaj mi się udało zrobić to zdjęcie tak, że pasek jest w ok kolorze i dobrze złapało jego kreski. Na przestrzeni tych kilku dni zobaczę jak będzie dalej. Może ja po prostu coś źle robię [emoji1787].

Napewno wina telefonu [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
U mnie już dziś lepiej. Pani Doktor mnie pocieszyła. Okazało się że mam inaczej obsadzoną macice i że muszę w innej pozycji się starać o dziecko 😅 dała jeszcze parę rad i jeśli w 3 miesiące się zajde w ciążę to robimy badanie nasienia u partnera. Musi się wkońcu udać 😊
A to z ciekawości jak dokładnie masz macicę i jaką pozycję polecała? 🙂

Do góry