reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Ja tak miałam po luteinie że wlansie te resztki tabletki wypływały. Jest to normalne.
@Andziulka30+ tu są niezwykle pomocne i mądre babeczki [emoji6]
I ja mam pytanie, które zadaję tutaj (bo nie ma jeszcze lipcowych mam 2022) ws. luteiny. Ginka zaleciła brać 2xdziennie dawkę 100. Czy i Wam zdarza się, że na bieliznie zauważacie ślad jakby proszku po rozpuszczonej tabletce?

Dziewczyny, idę z początkiem listopada na 1 dniowy pobyt do szpitala- drożność jajnikow.
Te, które już to przerabiały- mam zabrać koszule nocną, z racji tego że zabieg będzie na dole? 😁 Czy tam mnie na miejscu wyposażają w jakąś stylówkę szpitalna do zabiegu?
Mi nie kazali brać koszuli, bo mieli te takie ginekologiczne spódniczki. I wychodziłam tego samego dnia co zabieg. Ale wzięłam jakaś dłuższą dla własnego komfortu. Jak miałam kilka razy usuwane polipy i badania histeroskopowe to kazali brać koszulę, może dlatego że usypiali albo co szpital to obyczaj? Hm nie ma bladego pojęcia 😁

Hejka :) zerknięcie pls na moje testy owu? Nie wiem czy przegapiłam pick, czy może jeszcze będzie. Miesiączki u mnie trwają od 26 do 30 dni (dłuższe mi się nie zdarzyły odkąd odstawiłam tabletki, czyli od trochę ponad roku). Moim zdaniem moja faza literalna ma 13 dni (na podstawie poprzednich testów owu i USG, podczas którego lękarz powiedział, ze jestem tu po owulacji).
90471AEF-3CCC-44B9-9F8F-EEB5F4B88FA1.jpeg

Hejka :) zerknięcie pls na moje testy owu? Nie wiem czy przegapiłam pick, czy może jeszcze będzie. Miesiączki u mnie trwają od 26 do 30 dni (dłuższe mi się nie zdarzyły odkąd odstawiłam tabletki, czyli od trochę ponad roku). Moim zdaniem moja faza literalna ma 13 dni (na podstawie poprzednich testów owu i USG, podczas którego lękarz powiedział, ze jestem tu po owulacji).Zobacz załącznik 1330449
Dodam jeszcze, ze przed każdym testem starałam się nie pic i nie jeść przez 2h, wiec nie jest kwestia rozrzedzonej próbki moczu

reklama
Do góry