reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Masakra. Dziewczyny czy któraś z was tez źle reagowała na leki na stymulację ? Obecnie drugi raz biorę Letrozole BLuefish i jest fatalnie. Niby po 1 stymulacji pęcherzyk był ale podczas brania tego leku straszne bole żołądka, bole głowy, biegunki, brak apetytu bole mięśni, mdłości. W tym cyklu jest to samo.. nawet gorzej.
Zastanawiam się czy każdy lek na stymulację wywołuje takie skutki uboczne? Jakie Wy macie doświadczenia ?

Masakra. Dziewczyny czy któraś z was tez źle reagowała na leki na stymulację ? Obecnie drugi raz biorę Letrozole BLuefish i jest fatalnie. Niby po 1 stymulacji pęcherzyk był ale podczas brania tego leku straszne bole żołądka, bole głowy, biegunki, brak apetytu bole mięśni, mdłości. W tym cyklu jest to samo.. nawet gorzej.
Zastanawiam się czy każdy lek na stymulację wywołuje takie skutki uboczne? Jakie Wy macie doświadczenia ?
Czesto była mowa o bolach głowy ale o takiej ostrej jeździe pierwsze słyszę

A może jakiś inny środek na stymulacje?
Rozmawiałaś o tym z lekarzem?
Przepisał mi coś o nazwie „clo…” ale jak tutaj rozmiawialam z dziewczynami to mówiły to stanęło na tym, zeby jeszcze spróbować jeden cykl z tym lekiem bo nie wiem czy on działa gdyż jak go brałam to mąż miał dola i nie działaliśmy. Jestem te w trakcie zmiany lekarza, a tamta recepta gdzieś wyparowała…

Z tego co kojarzę są właśnie dwie substancje na stymulacje właśnie letrozol i klomifen czyli clo właśnie.
Ale może inne dziewczyny miały doświadczenie z obydwoma, ja myślę że jak bardzo źle znosisz stymulacje to warto spróbować czegoś innego
Czyli nie brać tez tego clo ?
Nie bardzo wiem co można jeszcze innego spróbować😞

Czyli nie brać tez tego clo ?
Nie bardzo wiem co można jeszcze innego spróbować😞
Ja bylam stymulowana Puregonem (zastrzyki w brzuch) u mnie bez zadnych skutkow ubocznych. Nie należą do najtańszych ale w moim przypadku zadziałały. Do tego Ovitrelle na pekniecie. Moze zapytaj lekarza o te zastrzyki.

Ja bylam stymulowana Puregonem (zastrzyki w brzuch) u mnie bez zadnych skutkow ubocznych. Nie należą do najtańszych ale w moim przypadku zadziałały. Do tego Ovitrelle na pekniecie. Moze zapytaj lekarza o te zastrzyki.
Właśnie chce go zapytać o zastrzyk. A to trzeba iść do lekarza i on wykonuje czy same w domu ? Bo różne rzeczy słyszałam i się nie orientuje

reklama
Do góry