reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Najlepiej zwykłą bo wieku diabetologów uważa, że smakowe zaburzają pomiary.
I zbadaj też insulinę na czczo i hemoglobine glikowana.
Noni krzywa 3 punktowa?

Załączniki

• IMG_20211020_111833.jpg
    IMG_20211020_111833.jpg
    247,4 KB · Wyświetleń: 69
Halo Kraków :) czy jest tutaj ktoś kto może polecić lekarza na NFZ w KRAKOWIE, który wykonał drożność jajowodów laparoskopowo?
Ja miałam robiona drożność laparoskopowo w Katowicach na NFZ. Zaszłam w ciążę w 3 cyklu po. Jeśli chcesz namiar zapraszam na priv. Nie jest tak daleko od Krakowa 😄

Powiecie dlaczego laparoskopowo?
Podczas standardowej drożności wyszły nieprawidłowości i chodzi o laparoskopowo udrożnienie jajowodów?
W moim przypadku miałam mieć histeroskopie żeby usunąć polipy. Gin powiedział, ze jak już robimy histero to można zrobić od razu laparoskopię żeby sprawdzić drożność jajowodów i usunąć Ew nieprawidłowości. Ja np miałam usuwana endometriozę laparoskopowo

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was bierze zestaw Prenacaps Multi 1 + DHA? Bo się zastanawiam czy się nie przerzucić z Mama DHA Premium +
Dobry to ma skład, czy czegoś brakuje? Załączam zdjęcie specyfiku 😉

Załączniki

• 9ed94b5c-2ad7-40e1-91cc-10fe507340c7.jpg
    9ed94b5c-2ad7-40e1-91cc-10fe507340c7.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 46
Do góry