Gratulacje, trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się toczyłoChyba pozytywny Niby wredna @ ma być w środę, więc jeszcze chyba poczekam z tą radością
Zobacz załącznik 1324464
reklama
Który dc?Chyba pozytywny Niby wredna @ ma być w środę, więc jeszcze chyba poczekam z tą radością
Zobacz załącznik 1324464
Tuttifrutti00
Fanka BB :)
Dziękuję Jeszcze dość wcześnie, więc z radością chwilę poczekam Dzisiaj 23 dc, a owulacja według moich obliczeń i apki była w 14-15 dc. Dzisiaj tak mnie coś tknęło, bo mi temperatura skoczyła i w ostatnich dniach trochę wahania nastrojów miałam, mężowi się oberwało Do tego wysypało mnie na twarzy jak nastolatkę A tak poza tym to wszystko oki
Tuttifrutti00
Z beta poczekam jeszcze trochę. Nie pierwszy raz wynik jest pozytywny i potem jak robiłam betę to tylko się nakrecalam i schizowalam czy dobrze rośnie, czy tamto, czy siamto. Poczekam do środy, wtedy ma być @ i ponowie test, jak dalej pozytyw to wtedy zrobię betęMysle, ze nie mazz co czekac. Zrob bete
Tuttifrutti00
Ja miałam dwa poronienia. Głównie związane ze stresem... Nim jeszcze usłyszałam serduszko. Dlatego teraz staram się byc spokojna a to straszne wyzwanie dla mnie zachować spokój Przy drugim poronieniu co chwilę robiłam betę, żeby się upewnić, że wszystko ok i jak widziałam, że spada to strasznie cierpiałam. Teraz trochę też się tego boje i chyba dlatego też wolę trochę poczekać. Do @ jeszcze trochę, więc może być różnie, ale staram się myśleć pozytywnieJa dzis bylam na kontroli, zalecenia dostalam, leki i moj gin chce mnie widziec przy becie ok 1 tys. Ale ja to stratach to wiesz... ale tobie serdecznie gratuluję.
Tuttifrutti00
Zbyt wysoka prolaktyna... Brałam leki i wszystko się uregulowało. Wyniki od marca są dobre, ale nie pojawiały nam się dwie kreski. W sumie to od pierwszego poronienia przez wiele miesięcy mieliśmy trochę zawirowań i stresów. Maż stracił pracę, potem znowu praca w delegacjach i milion innych problemów. Ta prolaktyna to prawdopodobnie skoczyła mi właśnie przez stres. W sumie to teraz chyba taki drugi cykl starań gdzie wszystko już się poukładało i nie mamy aż tyle nerwówO matko, robilas badania jakies po poronieniu?
Ja też myślałam że ten cykl będzie udany , ale testy negatywne i już dzisiaj dostałam plamienie jasnobrązoweA do mnie pewnie znowu @ zapuka, co prawda jeszcze 5 dni, ale jakoś nastój płaczliwy, a to u mnie zawsze był niezawodny wyznacznik zbliżającego się @. A tak jakoś się nastawiłam w tym cyklu że w końcu dobrze będzie.
Xxxladyhxxx
Dziewczyny, inofen. Czytałam na necie, że niektórzy biora 2 saszetki dziennie. Biorę jedną. Jak myślicie, można zwiększyć dawke do 2 bez żadnych konsekwencji? Do wizyty u gina jeszcze trochę, a skoro łykam to niech działa
reklama
lady_in_blue
Brałam dwie dziennie od maja. Teraz schodzę do jednej, bo wydaje mi się że może przesadziłam . Teoretycznie nie przedawkujesz ale wysikasz nadmiar .Dziewczyny, inofen. Czytałam na necie, że niektórzy biora 2 saszetki dziennie. Biorę jedną. Jak myślicie, można zwiększyć dawke do 2 bez żadnych konsekwencji? Do wizyty u gina jeszcze trochę, a skoro łykam to niech działa
Podziel się: