kasiaa91
Fanka BB :)
Dzięki !trzymam kciuki kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki !trzymam kciuki kochana
Jeśli okresu nie dostanę to 10 października zrobię test ale najpierw koło środy zbadam progesteron i jeszcze raz tsh.Jak tam dziewczyny które za pare dni testują ?
U mnie 5 dni do okresu piersi bardzo bolesne już długo takie nie były
testujemy w ten sam dzieńJeśli okresu nie dostanę to 10 października zrobię test ale najpierw koło środy zbadam progesteron i jeszcze raz tsh.
Oo to super, będzie mi raźniej oby pozytywnie (o ile dotrwam do tego czasu)testujemy w ten sam dzień
Rano się nie robi testów owulacyjnych.Dziewczyny pierwszy raz kupiłam testy z domowego laboratorium, zazwyczaj była to inan firma i było wszystko okej a te rano prawie co dzień wychodza mi pozytywne a wieczorem negatywne
Ja tez planuje 10.10.Oo to super, będzie mi raźniej oby pozytywnie (o ile dotrwam do tego czasu)
szykuje się grupa wsparcia na październik życzę nam wszystkim żebyśmy szybko uciekły na mamuśki !Ja tez planuje 10.10.
Miłego dnia
Nie rozumiem tego "ewenementu" potwierdzenia owu przed okresem, ja mam cykle stymulowane i lekarz karze przychodzić 2 tyg po domniemanej owulacji zeby stwierdzić czy owu była, raz trafiłam, że sekundę przed wizytą zaczął mi się okres a owulacje i tak potwierdził, to nie ma znaczenia przy przyjdziesz pare dni po czy tuż przed miesiaczka, lekarz i tak stwierdzi czy owu była czy nieTesty i obserwacja śluz miałam taki ciągnący galaretowaty przezroczysty pęcherzyk pękł niestety u mnie testy wychodzą białe a to już ostatnia szansa była przed usunięciem tarczycy miałam nadzieję no nic będziemy się starać po operacji jestem 3 dni przed okresem narazie jakoś objawów nie mam gdzie zawsze tydzień przed cycków nie mogę dotknąć ale już nie chce nadzieji sobie robić ostatnio koleżanka miała owulację potwierdzona przez lekarza dzień przed okresem to jest ewenement dopiero :O