reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Nie rozumiem tego "ewenementu" potwierdzenia owu przed okresem, ja mam cykle stymulowane i lekarz karze przychodzić 2 tyg po domniemanej owulacji zeby stwierdzić czy owu była, raz trafiłam, że sekundę przed wizytą zaczął mi się okres a owulacje i tak potwierdził, to nie ma znaczenia przy przyjdziesz pare dni po czy tuż przed miesiaczka, lekarz i tak stwierdzi czy owu była czy nie 🤷🏼‍♀️
Nie mi to lekarz potwierdził więc nie wiem ...

reklama
No było bo może wyjść w zależności od tego ile dni minęło od owulacji. Nic innego nie jest wyznacznikiem jak szybko może wyjść.
Gratuluję i daj znać jak beta
Jestem przed okresem 3 dni jak narazie :) na betę dopiero w poniedziałek pójdę po pracy :( zwariuje do tego czasu :p chociaż wiem że beta i tak nie jest wyznacznikiem zdrowej ciąży ... Ja miałam piękna betę w poprzedniej ciąży a i tak w 3 miesiącu poroniłam :(

Dziewczyny, mam cześć wynikow, robione w 3dc. Prolaktyna w górnej granicy. Zbija się to jakoś? Czekam jeszcze na wyniki LH, estradiolu i testosteronu, tak ja radziłyście.

Załączniki

• 9775199b-22e7-4a1f-971a-c66bf1416a85.jpg
    9775199b-22e7-4a1f-971a-c66bf1416a85.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 79
Dziewczyny, mam cześć wynikow, robione w 3dc. Prolaktyna w górnej granicy. Zbija się to jakoś? Czekam jeszcze na wyniki LH, estradiolu i testosteronu, tak ja radziłyście.

Ja korzystam z pięknego słońca i popijam kawkę na ogródku z widokiem na Giewont 😍 Dziś mój 16 dc i 6 dpo, testy owu wciąż mocno pozytywne a dziś śluz taki biały kremowy (wykres w załączniku), nie wiem kiedy testować bo ten cykl mnie robi w ciula 😂 Mam tylko cichą nadzieję, że coś z tego będzie 🤗

Załączniki

• 05dd0adf-3075-4a38-95a2-b16a2d571c52.jpg
    05dd0adf-3075-4a38-95a2-b16a2d571c52.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 71
Ja korzystam z pięknego słońca i popijam kawkę na ogródku z widokiem na Giewont [emoji7] Dziś mój 16 dc i 6 dpo, testy owu wciąż mocno pozytywne a dziś śluz taki biały kremowy (wykres w załączniku), nie wiem kiedy testować bo ten cykl mnie robi w ciula [emoji23] Mam tylko cichą nadzieję, że coś z tego będzie [emoji847]

Wykres testów owu?

reklama
Do góry