reklama
Nel331
Fanka BB :)
Tylko teraz nie wiem czy mogę wziąć nadal ten sam lek i mam powiedzieć lekarzowi ze sobie wzięłam inaczej niż kazał ? Bo te głupio mi iść do niego w połowie przyszłego cyklu i powiedzieć wypisuj co chcesz bo ja i tak tego nie sprawdzę.Myślę, że przede wszystkim to musicie na spokojnie pogadać i ustalić razem plan działania. Rozumiem, że to stresująca sytuacja dla wszystkich, że mąż ma gorszy czas, ale albo jest się w tym razem, albo wcale. Nie ma sensu faszerowanie się lekami, jeśli nie będziecie działać. Nie ma moim zdaniem też sensu testować silniejszy lek, jeśli ten nie został jeszcze dobrze przetestowany. Takie jest moje zdanie Oczywiście to Wasza decyzja, mocno trzymam kciuki PS. Ile czasu się staracie? Zawsze można zrobić miesiąc przerwy żeby głowy oczyścić.
Dwa lata, ale było kilka miesiącu przerw co jakiś czas, w tym roku słabo bo miałam polipy i endometriozę i dopiero w kwietniu miałam usuwane.
Blondynka w sieci
Generalnie byłam u dwóch lekarzy i powiedzieli żebym się wstrzymała z betą do środy bo po prostu jest zdecydowanie za wcześnie i z wyliczeń to jest dopiero 3 tydzień wiec podobno tym słabym przyrostem mam się nie martwić.@Blondynka w sieci i jak sytuacja, jak sie czujess?
U
usuniecie
Gość
Wiesz co doradze ci tak. Skoro i tak ten cykl przepadł, wez to na klate oddech. I pogadajcie, tal szczerze. Cos moze trzeba obudować, zeby nie było negatywnych emocji miedzy wami. Kolacja czy kino ? Albo w domu seans z kocykiem. Pogadajcie i dotrzyjcie sie co kogo boli. Bo inaczej ty zwariujesz z takkmi emocjami. Rozumiem Twoją sytuację, ale przede wszystkim najpierw wy, wasze uczucia a potem starania. I od nowego cyklu z czysta karta zaczniecie na nowoNo i o to mi głównie chodzi. Po co biorę leki jeśli nie działamy.
U
usuniecie
Gość
Generalnie byłam u dwóch lekarzy i powiedzieli żebym się wstrzymała z betą do środy bo po prostu jest zdecydowanie za wcześnie i z wyliczeń to jest dopiero 3 tydzień wiec podobno tym słabym przyrostem mam się nie martwić.
Ciezko tu cos ująć. Kurcze ja mialam na wczesnym etapie ponad 309 % przyrostu i xo z tego skoro pozniej te ciaza zatrzymala sie. Moze I tak jest. No nic musisz czekać
Magdalena09
No właśnie [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Pewnie, ze tak i rozmowy o dżemach sa spoko [emoji1]
Nel331
Właśnie dziś idziemy do kina i chciałam później jakieś wino ale wiem ze mam na razie humor taki nie za bardzo, dwie noce nie przespane i płacz to ciężko dziś o dobry nastrój. Może się uda, zobaczymy..Wiesz co doradze ci tak. Skoro i tak ten cykl przepadł, wez to na klate oddech. I pogadajcie, tal szczerze. Cos moze trzeba obudować, zeby nie było negatywnych emocji miedzy wami. Kolacja czy kino ? Albo w domu seans z kocykiem. Pogadajcie i dotrzyjcie sie co kogo boli. Bo inaczej ty zwariujesz z takkmi emocjami. Rozumiem Twoją sytuację, ale przede wszystkim najpierw wy, wasze uczucia a potem starania. I od nowego cyklu z czysta karta zaczniecie na nowo
najgorzej jest tez to ze ja mogę siedzieć i super spędzać czas z moim mężem a nagle takie bum i on już nie ma humoru. Z niczego.
Blondynka w sieci
Już sama nie wiem na co. Nie chce roztrząsać tematu i probuje się uspokoić bo płacze od wczoraj. Po prostu liczę na cud za tydzień.Ale za wcześnie na co?
U
usuniecie
Gość
Właśnie dziś idziemy do kina i chciałam później jakieś wino ale wiem ze mam na razie humor taki nie za bardzo, dwie noce nie przespane i płacz to ciężko dziś o dobry nastrój. Może się uda, zobaczymy..
najgorzej jest tez to ze ja mogę siedzieć i super spędzać czas z moim mężem a nagle takie bum i on już nie ma humoru. Z niczego.
I super, ze wyjdziecie. Mile spędzonego czasu życzę. zobaczys, ulozy sie wszytsko. Cos jednak meza twojego trapi i mam nadzieję, ze powie ci o tym.
reklama
U
usuniecie
Gość
To moze zrob jutro bete bedziesz miec wyniki jutro i sama zobaczysz czy wgl rosnieJuż sama nie wiem na co. Nie chce roztrząsać tematu i probuje się uspokoić bo płacze od wczoraj. Po prostu liczę na cud za tydzień.
Podziel się: