pannadarianna
Fanka BB :)
Zgadzam się, ten tydzień to szalenstwo może niedługo dołączę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w sierpniu też był taki wysyp w jednym tygodniu. Wtedy mi ktoś życzył, że w następnym cyklu ja, więc życzę teraz tobie!Zauważyłam, ze albo cisza i przez 3 tyg. pół pozytywu brak albo 5 Staraczek ciach w jednym tyg. (chyba około tylu miało pozytywy). Dzieje się! kto w następnym „rzucie”??
gratulacje!
Podrzucam Wam mój wykres wyników testów owu - macie jakieś pomysły, co tu się wydarzyło? Ja wiem, że nie powinnam już robić testów owu, ale naprawdę tak mi jajniki dokuczają, że szok
Zbadałabym znów w sobotę, beta rośnie skokowo i czasami takie chwilowe male przyrosty się zdarzająDziewczyny we wtorek robiłam betę i miałam 44,3. Dzisiaj odebrałam wynik i jest 65,87. Czy mam się martwić?
Gratulacje [emoji3590] ale tu dzisiaj dużo dobrych wiadomości [emoji4]To teraz ja [emoji85]
Generalnie kontaktowałam się z moim ginekologiem. Powiedział, że z racji moich krótkich cykli i możliwego przesunięcia owulacji betę powinnam zrobić dopiero w przyszłym tygodniu i jest po prostu zbyt wcześnie… owulacje mogłam mieć między 11-15.09 wiec już sama nie wiemZbadałabym znów w sobotę, beta rośnie skokowo i czasami takie chwilowe male przyrosty się zdarzają
Ale beta jest już mierzalna więc na co chce czekać? Jeśli zbadasz w przyszłym tygodniu to nic Ci to nie powie o przyroście.Generalnie kontaktowałam się z moim ginekologiem. Powiedział, że z racji moich krótkich cykli i możliwego przesunięcia owulacji betę powinnam zrobić dopiero w przyszłym tygodniu i jest po prostu zbyt wcześnie… owulacje mogłam mieć między 11-15.09 wiec już sama nie wiem
Progesteron 7,36Krótki cykl równa się szybko owulacja więc coś tu nie gra w czasie.
Jeśli ufasz swojemu ginekologowi to tak zrób.
Natomiast ja polecam skontrolować bete po kolejnych 48 godzinach.
A jak progesteron?