Weronik@29
Fanka BB :)
A mi cos dziewczyny od 2 dni jakos nie dobrze... zapachy mi przeszkadzają... jednak wątpie żeby w 21 dc występowały jakieś objawy. Może po chorobie mam jakiś węch wyostrzony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeHej dziewczyny u mnie dzisiaj beta 69.31 - 2dni przed miesiączka, 1 test robiłam 12dpo i był pozytywny myśle że mogę się już cieszyc ?
Chciałam Wam życzyć samych zdrowych pięknych fasolek ! Powodzenia !
Brałam, miałam masakryczne zapalenie pęcherza i nerek. Monural nie dawał rady, tzn dał na kilka dni a po kilku dniach było gorzej.A czy któraś z was brała antybiotyk podczas cyklu/po owulacji i miał on jakiś wpływ ? Pozytywny/negatywny?
Choroba albo zwykła autosugestia, za objawy jest odpowiedzialna beta więc bez niej (i to wysokiej) objawów nie ma prawa byćA mi cos dziewczyny od 2 dni jakos nie dobrze... zapachy mi przeszkadzają... jednak wątpie żeby w 21 dc występowały jakieś objawy. Może po chorobie mam jakiś węch wyostrzony
Gratulacje !To teraz ja
Gratulacje!!!To teraz ja
gratulacje!To teraz ja