reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dziś mam 19dc [emoji16] dobrze wiedzieć że moge mieć tu "owu siostrę" [emoji2960][emoji2960] a u Ciebie który dzisiaj?
Cześć Dziewczyny, dawno się na tym wątku nie udzielałam, ale ostatnio intensywnie Was podczytuję i stwierdziłam, że skoro i ja mam dziś 19dc to może czas w końcu tu wrócić, dołączyć. Dobrego dnia dla Was :) I kciuki za każdą z Was, oczywiście!

Hej dziewczyny. Właśnie jestem w trakcie owulacji (według moich wyliczeń) i teoretycznie dziś jest ostatni dzień płodny. Wcześniej nie miałam żadnego bólu w trakcie tych dni. Ponad pół roku temu poroniłam drugi raz, od tamtego czasu nasze starania niezbyt wychodziły. A to mąż w delegacji, a to stres był, a to znowu niby wszystko fajnie a dwóch kresek na teście brak. Mam teraz pierwszy taki cykl gdzie faktycznie czuje więcej śluzu w dni płodne (tak jak było kiedyś przed poronieniami) i ostatnie trzy dni czułam dziwny ból w podbrzuszu, jajniku, jakby macica miała w sobie arbuza😅 A do tego wzdęcia🙈 Co mnie dość niepokoi🤔 W ogóle mam wrażenie, że po moich dwóch poronieniach jakbym bardziej wyczuwała moje ciało. Czy to możliwe, czy sobie wkręcam?😅 Czy któraś z Was miała taką sytuację?

Ja chyba będę musiała spisać cykl na straty. Pojawił mi się śluz dwa dni po zakończeniu okresu, a wczoraj miałam usuniętą ósemkę (wiecie: środki przeciwbólowe itp.) i i jakoś tak ... chyba odpuszczam ten miesiąc.

reklama
Do góry