reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Mi na owulacje polecono Inofem. Ponoć działa cuda 😉 mam zakupione w domu, ale jeszcze nie brałam bo czekam na wyniki hormonów. Muszę zrobić jeszcze dodatkowo 3 inne badania, więc jak będę miała komplet to będę pić 😁 zobaczymy czy coś pomoże.
Mi dano do wyboru inofem lub ovarin. Z racji tego że mam problem z piciem roztwór ( fobia z dzieciństwa) wybrałam ovarin

reklama
Mi dano do wyboru inofem lub ovarin. Z racji tego że mam problem z piciem roztwór ( fobia z dzieciństwa) wybrałam ovarin
Inofem
Inofem ma znacznie więcej mio-inozytolu. Zobaczymy co będzie skuteczne 😁 jestem w stanie łykać wszystko. Byleby pomogło..

To będzie mój 9cs. Mam 27lat. Z tego wszystkiego postanowiłam przygarnąć chomika, o którym marzę od 2 lat [emoji85] szaleństwo przygotowań nie ma końca, wyprawkę szykujemy prawie jak dla dziecka [emoji38]
my też tak mieliśmy jak braliśmy psa 😂 Nasze włochate dziecko 😝

Zapomnialam Wam powiedzieć, że dzisiaj urodziny mego męża i z tej okazji zrobiłam mu tort - wstawiam zdjecia, bo jestem z niego bardzo dumna (nie z męża, a z torta 😂)

Załączniki

• aecdb52f-46de-4841-9cb9-f4ea6e00d699.jpg
    aecdb52f-46de-4841-9cb9-f4ea6e00d699.jpg
    98,2 KB · Wyświetleń: 130
  • 036da243-ecf1-4221-9715-0949061788af.jpg
    036da243-ecf1-4221-9715-0949061788af.jpg
    97,9 KB · Wyświetleń: 119
To będzie mój 9cs. Mam 27lat. Z tego wszystkiego postanowiłam przygarnąć chomika, o którym marzę od 2 lat [emoji85] szaleństwo przygotowań nie ma końca, wyprawkę szykujemy prawie jak dla dziecka [emoji38]
Haha No i fajnie 😁 będziesz mieć co robić 😁😉ja mam 29 lat , kiedyś myślałam ze „zrobienie” dziecka jest o wiele łatwiejsze, jak się okazuje to nie takie hop siup 🙈.

Inofem
Inofem ma znacznie więcej mio-inozytolu. Zobaczymy co będzie skuteczne [emoji16] jestem w stanie łykać wszystko. Byleby pomogło..
Ja też pije inofem już z 4cykle ale nie widzę jakiejś wielkiej różnicy, cykle długie w dalszym ciągu.. ale może potrzeba czasu, żeby organizm wskoczył na odpowiednie tory [emoji4] jestem dobrej mysli

Haha No i fajnie 😁 będziesz mieć co robić 😁😉ja mam 29 lat , kiedyś myślałam ze „zrobienie” dziecka jest o wiele łatwiejsze, jak się okazuje to nie takie hop siup 🙈.
znam osoby, ktore otarly sie o meza jeden raz pomijajac 1 raz tabletke anty ( z przymruzeniem oka to pisze oczywiscie ;) ) i bec dziecko... :)))) ja mam 30 lat, marze o dziecku, od kilku miesiecy robilam mnostwo badan, zeby byc najlepiej przygotowana, wszystko posprawdzane (i niby prawidlowe), staramy sie z testami owulacyjnymi (na razie tylko 3 mies) i nic...

reklama
znam osoby, ktore otarly sie o meza jeden raz pomijajac 1 raz tabletke anty ( z przymruzeniem oka to pisze oczywiscie ;) ) i bec dziecko... :)))) ja mam 30 lat, marze o dziecku, od kilku miesiecy robilam mnostwo badan, zeby byc najlepiej przygotowana, wszystko posprawdzane (i niby prawidlowe), staramy sie z testami owulacyjnymi (na razie tylko 3 mies) i nic...
My rok po ślubie i tak w sumie w grudniu zaczęliśmy się starać i pykło za 1 razem.. niestety w 12 tyg serce przestało bić - wada genetyczna , w czerwcu biochemiczna… No badania tez wszystkie w normie.. wiec działamy dalej . Im człowiek bardziej chce tym bardziej nie wychodzi 😭 . Moja znajoma za kilka dni rodzi i do dziś nie wie „ jak to się stało” … wiec tak to już bywa eh . Ale na każda z nas przyjdzie odpowiedni czas i będziemy mieć upragnione maleństwa ! 😁✊

Do góry