reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Cześć ! Witam się z wami w 4cs [emoji85] @ przyszła punktualnie.. No ale nic.. nie załamujemy się i będziemy działać dalej ! Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny! Miłego dnia [emoji8][emoji110]
A więc jednak. Ściskam i trzymam kciuki za kolejny cykl [emoji1696] mnie brzuch coraz mocniej boli, także zaraz do ciebie dołączam [emoji2368]

reklama
CLO bierze się kilka cykli i można zwiększyć dawkę więc może tak być . Potem są jeszcze letrozole też w tabletkach 😊
Hej Basiu. Ja jestem już po badaniach u ginekologa. Miałaś rację. Otrzymałam zastrzyki Ovaleap 300 i muszę je robić codziennie przez 7dni. Widzę, ze czeka mnie długa droga… zobaczymy co będzie następne. A Ty jak się czujesz ? Co u Ciebie ?

Hej Basiu. Ja jestem już po badaniach u ginekologa. Miałaś rację. Otrzymałam zastrzyki Ovaleap 300 i muszę je robić codziennie przez 7dni. Widzę, ze czeka mnie długa droga… zobaczymy co będzie następne. A Ty jak się czujesz ? Co u Ciebie ?
Hej hej 😊
U mnie dziwny spokój 4 dpo. Byłam przeziębiona i w ogóle takie cyrki w tym cyklu miałam i w domu też, że czekam na @ i bez emocji spisuje na straty ten cykl 🤷‍♀️

7 dni pod rząd to napewno coś urośnie 😊 bądź dobrej myśli 😘

Pozytywny test owulacyjny, wzrost temp. prawidłowy w sobote tydzień temu, dalej się utrzymujący, dzisiaj progesteron 11,90 ng/ml przy normach od 1,83-23,8 ng/ml - wyglada na to, że z dużym prawdopodobieńswem owulacja się odbyła, poziom progesteronu w graniach normy, chociaż mógłby być wyższy (w kwietniu jak robiłam miałam wynik 13 ng/ml), czy dla Waszych lekarzy, może któraś miała taki wynik jest on ok, czy lepiej jednak jak jest bliżej górnej granicy? Czekam jeszcze kilka cykli i mąż idzie na badania jak nie będzie II kreseczek. Na razie spokojnie :)
Ja w 21 dc cyklu miałam progesteron 13.25 i gin powiedziała że wynik idealny. Czytałam że gdyby nie było owulacji to progesteron byłby poniżej 2 jednostek.

reklama
Do góry