reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
a rozkreca się @?

ja Jakoś w tym cyklu jestem zawiedziona bardziej niz w poprzednich…;(
No właśnie się nie rozkręca. Czekam na nią cierpliwe. Ale na początku tego cyklu przechodziłam jelitówkę i dość mocne przeziębienie więc może coś mi się przesunąć, kiedyś tak miałam że po chorobie @ przyszła dwa dni później.

U mnie wczoraj nie bylo starań bo mężulo nie miał nastroju. Normalnie się wkur... Z tego wszystkiego odwołałam dzisiejszą wizytę, bo to nie ma sensu. Pilnuję piku, chodzę na monitoring a Ten wtedy kiedy jest czas nie ma nastroju. Więc kolejny cykl uważam za stracony. Raczej nie ma szans aby przytulańce wtorkowe zaowocowały ciążą bo to zbyt długi czas przed owu.

Teraz to ja długo nie będę miała nastroju. 😒

Ja teraz w pracy mam kocioł.
Koleżanka poinformowała nas że dochodzi więc część jej obowiązków spadnie na mnie.
Ale teraz jestem sznasz że może uda się i dostanę umowę na stałe.
Rok temu odszedł jeden chłopak i dostałam część jego obowiązków, teraz koleżanka, więc brakuje już dwóch osób.
Także możesz się uda.

Jest i ona druga kreska :D nam wreszcie się udało, czuje rozpulchniana macice :) cieszę się bardzo ale jestem pełna obaw zeby wszystko rozwijało się dobrze.
Za Was trzymam mocno kciuki :) wreszcie każdej się uda :) tylko właśnie oby mężowie mieli nastrój ;)
Lecę na majowe mamuśki bo termin wychodzi na dzień matki :)

reklama
Ja teraz w pracy mam kocioł.
Koleżanka poinformowała nas że dochodzi więc część jej obowiązków spadnie na mnie.
Ale teraz jestem sznasz że może uda się i dostanę umowę na stałe.
Rok temu odszedł jeden chłopak i dostałam część jego obowiązków, teraz koleżanka, więc brakuje już dwóch osób.
Także możesz się uda.
Trzymam kciuki żeby się udało z praca;)
Jest i ona druga kreska :D nam wreszcie się udało, czuje rozpulchniana macice :) cieszę się bardzo ale jestem pełna obaw zeby wszystko rozwijało się dobrze.
Za Was trzymam mocno kciuki :) wreszcie każdej się uda :) tylko właśnie oby mężowie mieli nastrój ;)
Lecę na majowe mamuśki bo termin wychodzi na dzień matki :)
Gratulacje 😘
Pięknych 9 miesięcy zycze 😘

Do góry