reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Na pewno wpłynie korzystniej nie tylko na śluz:)
Tylko olej od pierwszego dnia cyklu do owulacji, potem trzeba odstawić…

ja stosowałam przed pierwsza cisza przez 3 cykle..ale szczerze nie wiem jaki miało to wpływ na zajście, bo na zewnatrz tych zmian nie zaobserwowałam.
No właśnie ja zaczęłam stosować przy ostatniej ciąży w cyklu w którym zaszłam ale susza była jak nie wiem a nie chciałam używać żadnych płynów no i na począku zbliżenia ciężko było bo się nawodnić nie chciało 😅 licze, że teraz wcześniejsze stosowanie coś da. Co jeszcze jest takiego polepszającego śluz, zagnieżdżenie? Mam mthfr hetero i pai homi także metyle już biorę, homocysteina pod kontrolą, w cyklu starań acard i od pozytywu heparyna. Słyszałam że orzechy brazylijskie są dobre? W ostatniej ciąży jadłam morele i ananasa ale mam hiperinsulinemię teraz po problemach z cukrami w ciąży i niestety to odpada teraz.

U mnie wczoraj nie było starań, bo nie było niestety takiej możliwości. Rano test owu pokazał dwie takie same kreski, więc może dziś uda się poprzytulać. Chyba, że padniemy jak wczoraj nieprzytomni.
Trzymam kciuki, aby u Ciebie ten cykl był owocny 😉
Podobno rano nie powinno się robić testu owu bo może wyjść przekłamany (wyższe stężenie LH w moczu czy jakoś tak). Powtórz później, popołudniu 🙂

Podobno rano nie powinno się robić testu owu bo może wyjść przekłamany (wyższe stężenie LH w moczu czy jakoś tak). Powtórz później, popołudniu 🙂
Wiem, ale wczoraj wieczorem juz bylo blisko piku dlatego zaryzykowałam zrobienie tego testu z rana. Jak wrocę z pracy o 17.00 zrobię powtórnie. Poza tym czuję pobolewanie w podbrzuszu, a we wtorek pecherzyk miał 20 mm. Jutro na usg sie okaże.

U mnie wczoraj nie było starań, bo nie było niestety takiej możliwości. Rano test owu pokazał dwie takie same kreski, więc może dziś uda się poprzytulać. Chyba, że padniemy jak wczoraj nieprzytomni.
Trzymam kciuki, aby u Ciebie ten cykl był owocny 😉
Może wystarczyły te przedwczorajsze przytulanki 🤞 postaraj się dziś powtórzyć 🤭Ja za ciebie tez trzymam kciukasy 🤞🍀
Daj znać jutro co tam na USG 😊

Powiem Ci tak, o córkę w ogóle się nie starałam, udało się od pierwszego razu- Gabi ma już 5 lat

Druga ciąża też od pierwszego razu, niestety straciłam w 12tc

O trzecią staraliśmy się 8 miesięcy, niestety też stracona 14tc

Teraz mam nadzieję że nie będę musiała się strać tak długo.

Za ciebie też trzymam kciuki, obyś szybko zobaczyła upragnione dwie kreseczki.

Zresztą życzę tego nam wszystkim tutaj zgromadzonym 😚
Jakbym czytala o sobie. 😐 ja po zabiegu także czekam na 1@ ...

reklama
Wiem, ale wczoraj wieczorem juz bylo blisko piku dlatego zaryzykowałam zrobienie tego testu z rana. Jak wrocę z pracy o 17.00 zrobię powtórnie. Poza tym czuję pobolewanie w podbrzuszu, a we wtorek pecherzyk miał 20 mm. Jutro na usg sie okaże.
zapominacie ciągle o jednej ważnej rzeczy. Testy nie pokazują owulacji! One dają znać, że w ciągu 24-36h do niej dojdzie.

Do góry