angelka_m_s
Fanka BB :)
Myślałam, ze kolejne testy mnie uspokoja, jednak jest inaczej masz racje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam, ale na podstawie czego wyliczylas termin owulacji? Na podstawie tego, że każdy Twój cykl jest inny? Proponuję udać się do ginekologa, zrobić usg (tzw monitoring), zobaczyć czy owulacje w ogóle występują, bo przy tak rozjechanych cyklach możesz owulacji w ogóle nie mieć.Pierwszy, mam mega nieregularne cykle (OM 12.12.2020 -> 17.03.2021 -> 11.06.2021 -> 20.07.2021) z moich wyliczeń wynika że owulacja powinna była być 02.09
Test ciążowy mówi tylko tyle, że jesteś w ciąży. Intensywność kreski nie powie Ci nic. Daj znać jak bhcgMyślałam, ze kolejne testy mnie uspokoja, jednak jest inaczej masz racje
Dam napewnoTest ciążowy mówi tylko tyle, że jesteś w ciąży. Intensywność kreski nie powie Ci nic. Daj znać jak bhcg
Nie na podstawie NPRPrzepraszam, ale na podstawie czego wyliczylas termin owulacji? Na podstawie tego, że każdy Twój cykl jest inny? Proponuję udać się do ginekologa, zrobić usg (tzw monitoring), zobaczyć czy owulacje w ogóle występują, bo przy tak rozjechanych cyklach możesz owulacji w ogóle nie mieć.
Ale wiesz, że to nie jest żadna wiarygodna metoda i tylko na podstawie usg można stwierdzić, czy owulacja wystąpiła?Nie na podstawie NPR
Pierwszy, mam mega nieregularne cykle (OM 12.12.2020 -> 17.03.2021 -> 11.06.2021 -> 20.07.2021) z moich wyliczeń wynika że owulacja powinna była być 02.09
Tak, wiem Jeżeli się teraz nie uda to jestem już umówiona do lekarza i będziemy bardziej medycznie się temu przyglądać. W poprzednie ciąże zaszłam bez problemu przy takiej samej sytuacji. Po prostu pytam czy ten cykl jest stracony czy może być tak, że jest to za wcześnie. Na innych grupach dziewczyny po prostu chwalą się testami na tydzień przed okresem, a u mnie nic :/Ale wiesz, że to nie jest żadna wiarygodna metoda i tylko na podstawie usg można stwierdzić, czy owulacja wystąpiła?
Tak. Zawsze tak miałam tj. od 12 roku życia. Nie wiadomo czemu tak bo nie mam żadnych innych problemów zdrowotnychTy masz okres raz na 3 miesiące?
Tak. Zawsze tak miałam tj. od 12 roku życia. Nie wiadomo czemu tak bo nie mam żadnych innych problemów zdrowotnych