reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć dziewczyny, miłego weekendu.
@ dalej nie przyszła i zrobiłam dzisiaj test i oczywiście bielsze nie będzie, także gdzieś tam się czai za rogiem [emoji53]
Ale jest z tego jeden plus. Dzisiaj jest ślub mojej siostry, gdzie jestem świadkowa więc wyszaleje się i od stresuje się napewno [emoji4][emoji4]
Miłego dnia i trzymam kciuki za wszystkie testujące i bety [emoji8][emoji8][emoji8]

@ dalej nie przyszła i zrobiłam dzisiaj test i oczywiście bielsze nie będzie, także gdzieś tam się czai za rogiem [emoji53]
Ale jest z tego jeden plus. Dzisiaj jest ślub mojej siostry, gdzie jestem świadkowa więc wyszaleje się i od stresuje się napewno [emoji4][emoji4]
Miłego dnia i trzymam kciuki za wszystkie testujące i bety [emoji8][emoji8][emoji8]
Udanej i szalonej zabawy! 😘 należy się 😃

Ja też zawsze marzyłam o trójce. W wieku 27 się zdecydowaliśmy na dziecko i okazało się że to nie takie proste. Po dwóch latach dopiero się udało zobaczyć dwie kreski. Czasem żałuję że nie staraliśmy się wcześniej bo ślub wzięliśmy w wieku 22 lat :-) Ale widocznie taki był plan zapisany gdzieś na górze. Życzę Ci by ta środa była szczęśliwa! Założyłam sobie by do 35 mieć trójkę więc jest jeszcze trochę czasu by spełnić to marzenie. Póki co dwójka dzieci na pokładzie i marna umowa w pracy na której mi zależy więc plany na trzecie muszę odłożyć na rok ;-)
Dziękuje bardzo❤️ Aczkowiek mam taki PMS i skurcze oraz bole jajników, płacz itp ze sama nie mogę ze sobą wytrzymać :D mąż się na mnie spojrzy a ja w płacz:D także nie nastawiam się na nic, i ide wykupić receptę na ten lek.
tobie życzę również żeby Ci się ułożyło tak jak tego chcesz 💪 widocznie tak ma być :)

Ja też dzisiaj testowałam i też biel. Baw się dobrze!

Cześć dziewczyny :) Jestem tu nowa więc może na wstępie - 31 lat, dwoje dzieci 10 i 6 lat, obecnie starania o 3 dziecko. W obie ciąże zaszłam bezproblemowo więc myślałam, że tym razem też tak będzie, test w zeszłą środę (08.09) i w piątek (10.09) - negatywny (nie wiem czy ma znaczenie kasetowy pink), pod żadnym najmniejszym kątem zero ciecia kreski :( Okres powinnam mieć 16.09 Powiedzcie, że jest jeszcze szansa bo ja już się załamałam :( że się nie udało. Brzuch mnie boli strasznie, ale nie wiem czy to nie z nerwów po prostu. Bety nie mogę zrobić bo nie przebywamy aktualnie w Polsce i nie wiem czy w ogóle nawet za $ mogłabym tu coś takiego wykonać (kraj arabski)

Cześć dziewczyny :) Jestem tu nowa więc może na wstępie - 31 lat, dwoje dzieci 10 i 6 lat, obecnie starania o 3 dziecko. W obie ciąże zaszłam bezproblemowo więc myślałam, że tym razem też tak będzie, test w zeszłą środę (08.09) i w piątek (10.09) - negatywny (nie wiem czy ma znaczenie kasetowy pink), pod żadnym najmniejszym kątem zero ciecia kreski :( Okres powinnam mieć 16.09 Powiedzcie, że jest jeszcze szansa bo ja już się załamałam :( że się nie udało. Brzuch mnie boli strasznie, ale nie wiem czy to nie z nerwów po prostu. Bety nie mogę zrobić bo nie przebywamy aktualnie w Polsce i nie wiem czy w ogóle nawet za $ mogłabym tu coś takiego wykonać (kraj arabski)
Ale wiesz, że 8 dni przed okresem to jest mało prawdopodobne, że test wykryje ciążę? Kiedy miałaś owulację? Który to Twój cykl starań?

Ehh dziewczyny dzisiaj test mnie zmartwił, dziwnie cienka ta kreska.. mówię zrobię, bo ten wczorajszy dosyć wyraźny był, a dzisiaj takie cos..

Załączniki

• 20210911_142327.jpg
    20210911_142327.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 126
Ehh dziewczyny dzisiaj test mnie zmartwił, dziwnie cienka ta kreska.. mówię zrobię, bo ten wczorajszy dosyć wyraźny był, a dzisiaj takie cos..
Po co robisz tyle testów? Ten test jest inny, innej firmy, oczywistym jest że będzie wybarwiał się inaczej. Poza tym kreska może zależeć od ilości wypitych płynów itd. Porównywanie kresek jest bez sensu. Idziesz w poniedziałek na betę, potem na przyrost i wszystko będziesz miała jasne. Robienie testów teraz i analizowanie ich jest bezcelowe. Wyluzuj :)

reklama
Ale wiesz, że 8 dni przed okresem to jest mało prawdopodobne, że test wykryje ciążę? Kiedy miałaś owulację? Który to Twój cykl starań?
Pierwszy, mam mega nieregularne cykle (OM 12.12.2020 -> 17.03.2021 -> 11.06.2021 -> 20.07.2021) z moich wyliczeń wynika że owulacja powinna była być 02.09

Do góry