reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

reklama
A no [emoji2] razem raźniej [emoji109] mój termin @ też 20 lub 21, także znów będziemy wspólnie oczekiwały [emoji1696]
Oby te wakacje okazały się owocne! A prezent byłby wymarzony. Najlepsze życzenia [emoji173]
Dawaj znać jak samopoczucie [emoji846]
Dziękuje 😘 jak coś to będę dawać znać i Ty również daj.. ✊✊✊

Hej [emoji3448] podczytuje Was i wpadam znów z pytaniem [emoji85] 13dpo test negatywny, temperatury ciągle wysokie - jest szansa że jednak zaskoczyło chociaż testy wciąż negatywne? Boli mnie dodatkowo jedna pierś po lekkim dociśnieciu, co mi się raczej nie zdarza, ewentualnie zdecydowanie delikatniej. Betę mogę dopiero w poniedziałek zrobić, a dziś mnie zżera ciekawość. W poprzednich dwóch cyklach temperatura spadała mi 10dpo, a dzień lub dwa później miałam @. Co myślicie?
Screenshot_20210910_112514_premom.eh.com.ehpremomapp.jpeg

Hej [emoji3448] podczytuje Was i wpadam znów z pytaniem [emoji85] 13dpo test negatywny, temperatury ciągle wysokie - jest szansa że jednak zaskoczyło chociaż testy wciąż negatywne? Boli mnie dodatkowo jedna pierś po lekkim dociśnieciu, co mi się raczej nie zdarza, ewentualnie zdecydowanie delikatniej. Betę mogę dopiero w poniedziałek zrobić, a dziś mnie zżera ciekawość. W poprzednich dwóch cyklach temperatura spadała mi 10dpo, a dzień lub dwa później miałam @. Co myślicie? Zobacz załącznik 1314359
Na podstawie samej temperatury można podejrzewać ciążę powyżej 16 dni podwyższonych temperatur.
Czy w jakikolwiek sposób potwierdzilas owulację? Na podstawie tego wykresu nie jestem w stanie stwierdzić kiedy była owu.

Hej [emoji3448] podczytuje Was i wpadam znów z pytaniem [emoji85] 13dpo test negatywny, temperatury ciągle wysokie - jest szansa że jednak zaskoczyło chociaż testy wciąż negatywne? Boli mnie dodatkowo jedna pierś po lekkim dociśnieciu, co mi się raczej nie zdarza, ewentualnie zdecydowanie delikatniej. Betę mogę dopiero w poniedziałek zrobić, a dziś mnie zżera ciekawość. W poprzednich dwóch cyklach temperatura spadała mi 10dpo, a dzień lub dwa później miałam @. Co myślicie? Zobacz załącznik 1314359

Szczerze mówiąc jeśli rzeczywiście jest 13dpo to nie sadze. Na temperaturę wiele rzeczy wpływa, wiec brałabym ja z przymróżeniem oka. Musiałaby się jeszcze pare dni utrzymać, żeby moc iść w tum kierunku. Mi tez zwykle spada w określonym czasie, ale nie zawsze, bo zdażyło mi się, ze wskoczyła na trzecie wyższe na 2-3 dni i ciąży z tego nie było [emoji2368] do poniedziałku już blisko.

Na podstawie samej temperatury można podejrzewać ciążę powyżej 16 dni podwyższonych temperatur.
Czy w jakikolwiek sposób potwierdzilas owulację? Na podstawie tego wykresu nie jestem w stanie stwierdzić kiedy była owu.
Nie, sugeruje się wyłącznie wykresem i wyliczonym przez niego pikiem. Wiem, że owu była, bo robiłam progesteron i wskazuję na drugą fazę cyklu. [emoji4]
Szczerze mówiąc jeśli rzeczywiście jest 13dpo to nie sadze. Na temperaturę wiele rzeczy wpływa, wiec brałabym ja z przymróżeniem oka. Musiałaby się jeszcze pare dni utrzymać, żeby moc iść w tum kierunku. Mi tez zwykle spada w określonym czasie, ale nie zawsze, bo zdażyło mi się, ze wskoczyła na trzecie wyższe na 2-3 dni i ciąży z tego nie było [emoji2368] do poniedziałku już blisko.
Jasne, z tą temparatury chodziło mi, że w poprzednich cyklach spadała zwykle w 10 dniu, a tu 13, a ona wciąż wysoko. Stąd wciąż mam jednak nadzieję, a z drugiej strony coraz mniej wierzę, że się uda. Dziś jakiś tak byłam pewna, że zobaczę kreski i szczerze się zdziwiłam. [emoji85]

Nie, sugeruje się wyłącznie wykresem i wyliczonym przez niego pikiem. Wiem, że owu była, bo robiłam progesteron i wskazuję na drugą fazę cyklu. [emoji4] Jasne, z tą temparatury chodziło mi, że w poprzednich cyklach spadała zwykle w 10 dniu, a tu 13, a ona wciąż wysoko. Stąd wciąż mam jednak nadzieję, a z drugiej strony coraz mniej wierzę, że się uda. Dziś jakiś tak byłam pewna, że zobaczę kreski i szczerze się zdziwiłam. [emoji85]

No to Ci mówię, ze mi zamiast spaść kiedyś wzrosła na jeszcze wyższe i nic to nie znaczyło [emoji2368] zdarza się, wiele rzeczy na to wpływa i na ten moment nie można stwierdzić, ze to ciąża, tym bardziej, ze testy są negatywne.

No to Ci mówię, ze mi zamiast spaść kiedyś wzrosła na jeszcze wyższe i nic to nie znaczyło [emoji2368] zdarza się, wiele rzeczy na to wpływa i na ten moment nie można stwierdzić, ze to ciąża, tym bardziej, ze testy są negatywne.
Wiem, wiem, nie oczekiwałam potwierdzenia ciąży tylko stwierdzenia czy jest szansa, że jednak będzie jeśli po takim czasie testy są wciąż negatywne [emoji4]

reklama
Do góry