reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Dziękuje Ci bardzo ❤️ To byłby chyba cud nad cudami jakby tak się stało :) jeśli mogę spytać to czy miałaś jakieś skutki uboczne brania tego leku ? To w sumie tylko 5 dni ale jednak różnie bywa
Sporo osób skarży się na bóle głowy jak widziałam na forach ale również sporo twierdziło że nic im nie dokuczało 😆

reklama
Jesteś jeszcze młodziutka, 27 lat to na prawdę nie dużo.😉 Będę mocno trzymała kciuki żeby jednak w środę okres nie przyszedł i pojawiły się dwie kreseczki✊

Nie lubie stwierdzenia 'jestes młodziutka ' i broń cie nie bije tego do ciebie. Ale mam 28 lat i lekko czuje sie zdegradowana, ze spotkało mnie 3 poronienie i musze znowu to przechodzić. Od kilku dniu dzialam z badaniami a dotad zaden lekarz tym sie nie zainteresował, bo jestem młodziutka jak to mowili. A to ze chcialabym urodzic zdrowe dziecko przed 30 to malo ? 😉 kazda ma prawo decydowac w jakim wieku urodzi, ale ja zwyczajnie na pozniejszym etapie tego nie czuje.

Nie lubie stwierdzenia 'jestes młodziutka ' i broń cie nie bije tego do ciebie. Ale mam 28 lat i lekko czuje sie zdegradowana, ze spotkało mnie 3 poronienie i musze znowu to przechodzić. Od kilku dniu dzialam z badaniami a dotad zaden lekarz tym sie nie zainteresował, bo jestem młodziutka jak to mowili. A to ze chcialabym urodzic zdrowe dziecko przed 30 to malo ? 😉 kazda ma prawo decydowac w jakim wieku urodzi, ale ja zwyczajnie na pozniejszym etapie tego nie czuje.
Mnie to nie uraziło ani nic, bo Rozumiem tez poniekąd ze s osoby po 30 które nadal starają się o pierwsza ciąże wiec dla nich jestem młodziutka :) ja właśnie tego się bardzo boje ze im później tym większe komplikacje, problemy z donoszeniem ciąży czy dziecko będzie miało jakieś problemy.. nie wiem skąd to mam ale taki właśnie mam z tym stres..

Mnie to nie uraziło ani nic, bo Rozumiem tez poniekąd ze s osoby po 30 które nadal starają się o pierwsza ciąże wiec dla nich jestem młodziutka :) ja właśnie tego się bardzo boje ze im później tym większe komplikacje, problemy z donoszeniem ciąży czy dziecko będzie miało jakieś problemy.. nie wiem skąd to mam ale taki właśnie mam z tym stres..
Mnie np frustruje to, ze cały czas się nie jedna z nas stara, bada, bierze leki, zabiegi i inne cuda i nic, a np w moim otoczeniu są osoby, które nawet nie planują dzieci w danym momencie a zachodzą w ciąże, z która nie maja żadnych problemów, ani dolegliwości a poród to pestka.
i frustruje mni to ze pracuje za 2 od czasu liceum a na ten moment mam umowę na zastępstwo i nie wiem jak sobie bym dała radę gdyby mi się udało, ale stawiam rodzine na pierwszym miejscu, a znam osoby, które poszły miesiąc do pracy i teraz robią dziecko za dzieckiem😔

Hej, ja dziś 3dpo, więc jeszcze daleko do @ [emoji846] W tym miesiącu miałam wyjątkowo wcześniej owu, a przynajmniej tak podejrzewam. A jak u ciebie? Kiedy termin @?
O , to znowu w podobnym czasie jesteśmy bo ja jestem 4 dpo hehe :) , ale akurat w te dni bylismy na małych wakacjach wiec może trochę bardziej się rozluźniłam i coś z tego wyjdzie 🤞 na dodatek 7 miałam urodziny wiec fajny prezent by był 😍 , No ale zobaczymy.. @ na 20 🤪

Miałam już dzisiaj testu nie robic, ale nie wytrzymalam oczywiscie🙈 dzisiaj termin miesiaczki, nie z porannego moczu, ale juz chyba dzisiaj nie ma to znaczenia, co myslicie?

Załączniki

• 20210910_103853.jpg
    20210910_103853.jpg
    944 KB · Wyświetleń: 178
reklama
O , to znowu w podobnym czasie jesteśmy bo ja jestem 4 dpo hehe :) , ale akurat w te dni bylismy na małych wakacjach wiec może trochę bardziej się rozluźniłam i coś z tego wyjdzie [emoji1696] na dodatek 7 miałam urodziny wiec fajny prezent by był [emoji7] , No ale zobaczymy.. @ na 20 [emoji2957]
A no [emoji2] razem raźniej [emoji109] mój termin @ też 20 lub 21, także znów będziemy wspólnie oczekiwały [emoji1696]
Oby te wakacje okazały się owocne! A prezent byłby wymarzony. Najlepsze życzenia [emoji173]
Dawaj znać jak samopoczucie [emoji846]

Do góry