reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dopadlo mnie przeziębienie. Nie brać normalnie leki? Owulacja się zbliża
Paracetamol nie powinien zaszkodzić, ale może spróbuj domowych sposobów. Herbata z miodem i cytryną, ciepła kąpiel, czosnek, syrop z cebuli.
Nie wiem jak bardzo dokucza ci przeziębienie, lecz jeśli bardzo to po co się męczyć, lepiej coś wziąć. Ja przechodziłam w tym miesiącu grupę jelitową na kilka dni przed owu i musiał wziąć leki bo myślałam że się wykończę.

Hej:) odzywam się znów :) byłam u lekarza z badaniami moimi i męża wszystko ok. Mam od przyszłego cyklu ( czyli za tydzień) zacząć brać przez 5 dni Letrozolum, jeśli nie zadziała to inseminacja. Mozecie mi powiedzieć czy któraś z Was miała ten lek? Jakie macie z nim doświadczenia ?
Ja dostałam letrozolum przy staraniach o pierwsza ciążę, clostilbegyt na mnie nie działał więc lekarz zadziałał mocniejszym lekiem. Udało się zajść po drożności laparoskopowo w 3 cyklu. Ogólnie chyba z rok ten letrozol miałam, może trochę krócej. Przy staraniach o drugie zwiększył mi dawkę do dwóch tabletek (dwie na noc od 3do 7 dc) i w 6 cyklu się udało. Także polecam letrozolum :-)
Chyba odpuszczę starania o trzecie na rok. Jest szansa że następna umowa będzie na stałe to wtedy spokojnie będę mogła osc na wychowawczy pierwszy raz w życiu 😃

Ja dostałam letrozolum przy staraniach o pierwsza ciążę, clostilbegyt na mnie nie działał więc lekarz zadziałał mocniejszym lekiem. Udało się zajść po drożności laparoskopowo w 3 cyklu. Ogólnie chyba z rok ten letrozol miałam, może trochę krócej. Przy staraniach o drugie zwiększył mi dawkę do dwóch tabletek (dwie na noc od 3do 7 dc) i w 6 cyklu się udało. Także polecam letrozolum :-)
Chyba odpuszczę starania o trzecie na rok. Jest szansa że następna umowa będzie na stałe to wtedy spokojnie będę mogła osc na wychowawczy pierwszy raz w życiu 😃
Bardzo dziękuje za odpowiedz :) u nas to będzie pierwsza ciąża, po roku starań i laparoskopii nie udało się wiec lekarz przepisał ten lek. Chociaż powiedział ze może w środę okres nie przyjdzie ale ja mam już z tylu głowy ze chyba nie jest nam to dane:( kiedyś marzyłam o trójce a teraz mam 27 lat i jeszcze się nie udało z jednym..

Bardzo dziękuje za odpowiedz :) u nas to będzie pierwsza ciąża, po roku starań i laparoskopii nie udało się wiec lekarz przepisał ten lek. Chociaż powiedział ze może w środę okres nie przyjdzie ale ja mam już z tylu głowy ze chyba nie jest nam to dane:( kiedyś marzyłam o trójce a teraz mam 27 lat i jeszcze się nie udało z jednym..
Jesteś jeszcze młodziutka, 27 lat to na prawdę nie dużo.😉 Będę mocno trzymała kciuki żeby jednak w środę okres nie przyszedł i pojawiły się dwie kreseczki✊

reklama
Jesteś jeszcze młodziutka, 27 lat to na prawdę nie dużo.😉 Będę mocno trzymała kciuki żeby jednak w środę okres nie przyszedł i pojawiły się dwie kreseczki✊
Dziękuje Ci bardzo ❤️ To byłby chyba cud nad cudami jakby tak się stało :) jeśli mogę spytać to czy miałaś jakieś skutki uboczne brania tego leku ? To w sumie tylko 5 dni ale jednak różnie bywa

Do góry