Jutro wybieram się na bhcg zobaczyć przyrostNie za malo
Edit: bylas dzis na zbadaniu przyrostu?
reklama
U
uzytkowniczkaa
Gość
Jeśli owulacja była np 16 to 30 mogłoDziewczyny jeśli miałam miesiaczka 4 sierpnia ,owulacja przypadła na 16,17 sierpnia ,test zrobiłam 30 sierpnia wyszła 2 blada kreska więc wybrałam się na bhcg 3 września wynik z bhcg to 26,11 czy to nie jest za mało?
Jest niska bo mogło dojsc do zapłodnienia później i ważny jest przyrost po 48 h a nie sama beta beta tylko potwierdza ciążę jak jest powyżej 5Nie za malo
Edit: bylas dzis na zbadaniu przyrostu?
Dziś nie miałam możliwość Ale pójdę jutro bardzo się bojęTo początki ciąży, więc jest dobrze. Warto zrobić przyrost po 48h od pierwszego pobrania.
Troszkę sie uspokoiłam dziękujęJeśli owulacja była np 16 to 30 mogło
Jest niska bo mogło dojsc do zapłodnienia później i ważny jest przyrost po 48 h a nie sama beta beta tylko potwierdza ciążę jak jest powyżej 5
U
uzytkowniczkaa
Gość
Tak nie ma co się stresowac do zapłodnienia dochodzi od 6 do 12 dni więc beta też nie będzie w tysiącachTroszkę sie uspokoiłam dziękuję
No do lekarza miałam iść w tym tygodniu Ale pewnie i tak nic jeszcze nie będzie widaćJeśli owulacja była np 16 to 30 mogło
Jest niska bo mogło dojsc do zapłodnienia później i ważny jest przyrost po 48 h a nie sama beta beta tylko potwierdza ciążę jak jest powyżej 5
U
uzytkowniczkaa
Gość
Ja poszłam tydzień po spodziewanej miesiączce i było widać pęcherzyk ciążowy i lekarz i tak wyśle Cie na kolejną betę będzie sprawdzał także przyrost nie martw się na zapas stres teraz nie jest wskazany wiem że ciężko powiedzieć bo też się stresowałam czy przyrost będzie odpowiedniNo do lekarza miałam iść w tym tygodniu Ale pewnie i tak nic jeszcze nie będzie widać
No bardzo się boję wyniku tym bardziej że ponad rok czekam A później jeszcze doszło to że zabiła miesiaczka wywoływanie co miesiąc itd itpJa poszłam tydzień po spodziewanej miesiączce i było widać pęcherzyk ciążowy i lekarz i tak wyśle Cie na kolejną betę będzie sprawdzał także przyrost nie martw się na zapas stres teraz nie jest wskazany wiem że ciężko powiedzieć bo też się stresowałam czy przyrost będzie odpowiedni
Zanikła przepraszam za błądNo bardzo się boję wyniku tym bardziej że ponad rok czekam A później jeszcze doszło to że zabiła miesiaczka wywoływanie co miesiąc itd itp
reklama
U
uzytkowniczkaa
Gość
Bedzie dobrze zobaczysz trzeba myśleć pozytywnie i będzie okNo bardzo się boję wyniku tym bardziej że ponad rok czekam A później jeszcze doszło to że zabiła miesiaczka wywoływanie co miesiąc itd itp
Podziel się: