lady_in_blue
Fanka BB :)
Tak, wysoki poziom progesteronu to powodujeCzy Was też bolą piersi parę dni po owulacji ? Dziesięć dni do okresu a mnie już od 2 dni zaczęły piersi boleć i jajniki kłują ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, wysoki poziom progesteronu to powodujeCzy Was też bolą piersi parę dni po owulacji ? Dziesięć dni do okresu a mnie już od 2 dni zaczęły piersi boleć i jajniki kłują ;(
AaaaTak, wysoki poziom progesteronu to powoduje
A to dobrze czy źle ?Tak, wysoki poziom progesteronu to powoduje
To dobrze, wysoki poziom progesteronu pozwala utrzymać w razie czego ciążę. Im wyższy tym lepszy Chociaż bardzo wysoki poziom wcale nie znaczy że bardziej bolą piersi, przynajmniej w moim przypadkuA to dobrze czy źle ?
U mnie właśnie jak brałam progesteron ból piersi był okropny, szczególnie jak wstawałam i w nocy się przekręcałam. W innych ciążach bez progesteronu nie było tak źle. Pewnie to sprawa indywidualnaTo dobrze, wysoki poziom progesteronu pozwala utrzymać w razie czego ciążę. Im wyższy tym lepszy Chociaż bardzo wysoki poziom wcale nie znaczy że bardziej bolą piersi, przynajmniej w moim przypadku
Czy któraś z was miała zbyt niski poziom LH? Robiłam wczoraj badania w 20 dniu cyklu i niestety LH wyszło bardzo niskie jedynie 0.6 Od 8 miesięcy staram się o dziecko. Jestem już tym wyczerpana na pograniczu nerwicy z depresją...
A robiłaś to 20 dnia cyklu bo wtedy miał być pik przed owulacja czy jak?Czy któraś z was miała zbyt niski poziom LH? Robiłam wczoraj badania w 20 dniu cyklu i niestety LH wyszło bardzo niskie jedynie 0.6 Od 8 miesięcy staram się o dziecko. Jestem już tym wyczerpana na pograniczu nerwicy z depresją...
Po owulacji to normalne . Nie każdego bolą z tego powodu piersi ale wysoki poziom progesteronu w tym czasie jest jak najbardziej normalny.A to dobrze czy źle ?
A po co lh w 20dc? A badałaś na początku cyklu? Kiedy masz owulację?Czy któraś z was miała zbyt niski poziom LH? Robiłam wczoraj badania w 20 dniu cyklu i niestety LH wyszło bardzo niskie jedynie 0.6 Od 8 miesięcy staram się o dziecko. Jestem już tym wyczerpana na pograniczu nerwicy z depresją...