reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

reklama
Nie wiem czy na właściwe forum trafiłam, jestem 6dpt, pełna niepokoju i obaw, 3 lata starań po in vitro, z którego mam zdrowego synka, postanowiliśmy znowu spróbować....choć kiedys mówiłam że nigdy więcej, ale marzenie o kolejnym dziecku jest silniejsze

Nie wiem czy na właściwe forum trafiłam, jestem 6dpt, pełna niepokoju i obaw, 3 lata starań po in vitro, z którego mam zdrowego synka, postanowiliśmy znowu spróbować....choć kiedys mówiłam że nigdy więcej, ale marzenie o kolejnym dziecku jest silniejsze
Trzymam kciuki żeby się udało♥️
Powiedz mi po invitro , ile czasu trzeba zrobić betę po transferze ?Koleżanka jest właśnie w trakcie invitro

Ja miałam transfer 5 dniowego zarodka także lekarz powiedział że jak jestem niecierpliwa ( a kto nie jest w takiej sytuacji) to już 7 dpt beta powinna wskazać ciążę, umieram ze strachu...

Jutro rano ide na bhcg ,choć najchętniej wogole bym nie poszła,ale trzeba odstawić leki,po których mam wszystkie objawy ciąży, chodzę do pracy,ale ten podły nastrój i totalna niemoc nie pozwala o sobie zapomnieć

Wszystkim staraczkom życzę dużo siły I cierpliwości, życie z cyklu do cyklu niestety nie jest najprzyjemniejsze,ale.trzeba walczyć mimo wszystko 5 lat temu jak podejmowałam decyzję o invitro nawet przez myśl mi nie przeszło ze dojdę do takiego etapu,przeżyłam urodziłam.szczesliwie, myślałam że zakończyłam tą historię, ale marzenie o kolejne dziecku tlilo się gdzieś w głowie,mysle ostatni moment,ostatnia szansa ,mam 34 lata

reklama
Czy Was też bolą piersi parę dni po owulacji ? Dziesięć dni do okresu a mnie już od 2 dni zaczęły piersi boleć i jajniki kłują ;(

Do góry