G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też czuje dyskomfort w podbrzuszu :/Ja tez 30 dc Ale zatestuje w poniedziałek, żeby nie robić sobie nadziei i po godzinie @. Jak do poniedziałku @ nie przyjdzie - jest szansa a okropnie bolą mnie piersi i brzuch (nie mam PMS, nic mnie przed nigdy nie boli). Ale tez brałam duphaston, wiec może po nim te bóle. Albo po prostu, nie nakręcam sie w ogóle i dobrze mi z tym
Staraj się robić zdjęcia testów w jednym miejscu z takim samym oświetleniem. Pik 65 coś mi się średnio podoba.Dziś test owu jest negatywny wiec wczorajszy test to był PIK. Niestety wczoraj nie było starań. Bedą dzisiaj. Moze jeszcze nic straconego jeśli PIK był wczoraj późnym wieczorem. Jak myślicie?
zobacz sobie jak u mnie to wygląda. Pik miałam w 14 DC, a temperatura skoczyła 16, więc TEORETYCZNIE owulacja była w 15 dc. Ja uwielbiam statystyki, wykresiki, wiec dla mnie ta metoda jest wspaniała Oczywiście nie potwierdza owulacji w 100%, ale pokazuje fajnie miejsce na jej potencjalne wystąpienieDziś test owu jest negatywny wiec wczorajszy test to był PIK. Niestety wczoraj nie było starań. Bedą dzisiaj. Moze jeszcze nic straconego jeśli PIK był wczoraj późnym wieczorem. Jak myślicie?
Hej ja raczej nie wstaje w nocy a jak już to max raz, ale jak miałam testować to starałam się wytrzymać do ranaA o której godzinie robicie test ciążowy? Jak wstajecie siku w nocy, to wtedy? Czy może nie wstajecie w nocy, bo ja to kilka razy [emoji12]