reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Zastanawiam się zeby podejść do zbadania progesteronu i estradiolu - cykl stymulowany.
Kiedy najlepiej to zrobić?
Ok. 7dpo zeby sprawdzić czy po owu wartości są dobre czy np ok. 10dpo, gdzie teoretycznie moze byc juz zagnieżdżenie, akurat 12dc z samego rana mam gin i tak się zastanawiam czy nie warto sobie tego sprawdzić choć raz 🤷🏼‍♀️

reklama
Temeratury nigdy nie mierzyłam. To zdjecie jest wykonane po 5 min od wykonania testu. Teraz kreska testowa jest ciemniejsza od kontrolnej.
bo to wiadomo, ale te wcześniejsze to już wiesz... Wszystko z nimi być może ;)

Powiem ci, że mi łączenie testy owu+ temperatura bardzo fajnie pokazują "okienko" od kiedy do kiedy najlepiej się wziąć do roboty 😂

Dziewczyny... Chyba się starzeje bardziej niż myślałam 😂 dziś tak mocno poczułam ciągnący ból w podbrzuszu po kichnięciu że aż się zgielam w pol... A okres dopiero w środę... Objawy PMS coraz wcześniej i coraz silniejsze 😂😁😎🤣 tęsknię za moimi bezobjawowymi okresami 🤣

Hej, a ja dzisiaj w 30dc - myślę, że jutro zatestuję. Jestem strasznie zrezygnowana, że znowu biel, ale zlecone przez ginekologa badania w 2dc,14dc i 22dc nie wykazały żadnych odstępstw od normy więc zawsze mam nadzieję :) miłego dnia Wam życzę :)

Hej, a ja dzisiaj w 30dc - myślę, że jutro zatestuję. Jestem strasznie zrezygnowana, że znowu biel, ale zlecone przez ginekologa badania w 2dc,14dc i 22dc nie wykazały żadnych odstępstw od normy więc zawsze mam nadzieję :) miłego dnia Wam życzę :)

Ja też jutro, ale zapewne potwierdzić biel 🤣
Dzisiaj złapał mnie typowy dla mnie PMS, stary jak zwykle odpalił u mnie zapalnik wściekłości (ale przed @ zawsze tak mam, że jakaś pierdoła rozwściecza mnie do czerwoności), ale u mnie to trwa 5 min. Nawkurzam się, pokrzyczę na niego i za 5 min jest ok 😝 Najlepsze jest to, że mój mąż też ma PMS przed moim okresem, bo chodzi jak osa, czasem nawet zanim mnie PMS dopadnie 😂

reklama
Nadrabiam wczorajsze posty i nie dowierzam 😳
Przykro się czyta tyle niemiłych słów...
Ja cieszę się, że trafiłam na to forum i dla mnie cenna jest każda rada i podpowiedź.

Dobrze, że już po dyskusji.

U mnie 15dc.wczoraj pęcherzyk 10,7 mm więc ten cykl odpoczywamy. A od następnego do menopuru dołączamy spowrotem lamette bo bez niej nic nie działa.
Lekarz miło mnie zaskoczył, bo mimo iż w poniedziałek pęcherzyk miał 10mm i nie wiązał nadziei w tym cyklu to dla pewności i tak chciał mnie obejrzeć wczoraj i nie musiałam płacić za wizytę.
Czekamy na @ na spokojnie.

@Dorciaaaa88 oficjalnie gratuluję 💜

A wam dziewczyny życzę miłego i Bezstresowego weekendu 😘😘

Do góry