Szczęśliwa mama95
Zaciekawiona BB
104 dwa dni później 67 plus krwawienie na kolejny dzieńJaka była beta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
104 dwa dni później 67 plus krwawienie na kolejny dzieńJaka była beta?
Ja jestemDziewczyny pytanie do was, czy któreś z was sa stymulowane?
Ja jestem
Tak, dobrze napisałaś, letrozol, zawiera go np aromek.Pytanie mam, moja siostra ma stwierdzone pcos i ma byc stymulowana letrozolem (jak cos z bledami to przepraszam, nie znam sie na tym) i lekarka powiedziała jej, ze po stymulacji lubia występować puste jaja płodowe, to prawda? Wasi lekarze tez sa tego zdania ? Sorry, ze w liczbie mnogiej moze ktos sie jeszcze wypowie.
Tak, dobrze napisałaś, letrozol, zawiera go np aromek.
Nie slyszalam o czymś takim, teraz jestem po aromku (mam pcos) i faktycznie lepiej zaareagowalam niż po klomifenie (np lek clostilbegyt).
Po clo zaszłam zaszłam ciążę i faktycznie, pojawił się zarodek z akcją serca i drugi pusty obok niego, dość duży, niestety ciaza poroniona, ale mialam mega duzo pęcherzyków po owczesnej stymulacji, bo lekarz dołożył mi zastrzyki z gonadotropina (bemfola) i było za dużo - jeżeli pomyliłam nazwy substancji to przepraszam.
Teraz rosną mi tylko dwa po letrozolu, więc bezpieczniej, ale o tym, że większe prawdopodobieństwo pustych jaj, to szczerze nie slyszalam ani nigdy nie przeczytałam w żadnym artykule
Też jestem teraz letrozolem stymulowana i mój lekarz też nic nie mówił na ten temat. Nigdzie też takich informacji nie wyczytałam.Oki dziekuje to tak przekażę. Tak ja lekarka poinformowała i teraz dylemat ma czy brać czy nie, bo wystraszyla sie pustego jaja, takowe juz miala bez tych lekow. Takze dziekuje pieknie za informację.
Też jestem teraz letrozolem stymulowana i mój lekarz też nic nie mówił na ten temat. Nigdzie też takich informacji nie wyczytałam.
Nie, jest tylko letrozol, klomifen i podawane np podskórnie gonadotropiny i tyle.Dziękuję to ja pojecia nie mam czemu tak powiedziała jej. A moze mogla miec na mysli inny lek do stymulacji ?