i jak beta?Ale cie ciesze! Sama dzis poszłam na betę Ale z innego powodu. Zebrało mnie choróbsko i prawdopodobnie bez antybiotyku się nie obędzie. 26 dc . Test biały. Ale wolę być pewna na 100%
reklama
Czekam cały czas.i jak beta?
Paolx
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie ze jak pójdę jutro na betę to zobaczę wynik mniejszy niż mam, ogólnie to cycki mnie już nie bola nic mi nie jest a w tamtej biochemicznej piersi bolaly okropnie chociaż to też był sam początek po z atym zrobiłam test znowu i wyszła mi duża bledsza kreska nie wiem czy się martwić już na zapas...
O juz mam. <1.20 czyli tak jak myślałam..
Estuś
Moderator
Kochana nie martw się na zapas , jutro się wszystkiego dowiesz, żadnym wyznacznikiem jest to to ze nie masz objawów, niektórzy ich wcale nie maja a ciąże są . Testem się nie przejmuj, widzisz miałaś tez blada kreskę a beta 60 . Głowa do goryDziewczyny nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie ze jak pójdę jutro na betę to zobaczę wynik mniejszy niż mam, ogólnie to cycki mnie już nie bola nic mi nie jest a w tamtej biochemicznej piersi bolaly okropnie chociaż to też był sam początek po z atym zrobiłam test znowu i wyszła mi duża bledsza kreska nie wiem czy się martwić już na zapas...
K
Kropka.88
Gość
Nie rob testów. Po co to sobie robisz? Kreska na tescie nic nie mowi o wzroście/spadku bety. Wytrzymaj do jutra i nie denerwuj sie na zapasDziewczyny nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie ze jak pójdę jutro na betę to zobaczę wynik mniejszy niż mam, ogólnie to cycki mnie już nie bola nic mi nie jest a w tamtej biochemicznej piersi bolaly okropnie chociaż to też był sam początek po z atym zrobiłam test znowu i wyszła mi duża bledsza kreska nie wiem czy się martwić już na zapas...
pluto_nova
Moderator
Dziewczyny nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie ze jak pójdę jutro na betę to zobaczę wynik mniejszy niż mam, ogólnie to cycki mnie już nie bola nic mi nie jest a w tamtej biochemicznej piersi bolaly okropnie chociaż to też był sam początek po z atym zrobiłam test znowu i wyszła mi duża bledsza kreska nie wiem czy się martwić już na zapas...
Ja w obydwu ciążach nie miałam żadnych objawów, a teraz mam w domu nastolatki Każda ciąża jest inna, nie ma sensu przejmować się na zapas, bo to nie jest za dobre dla - powiem to głośno - Waszego organizmu To że cycki nie bolą, to nic nie znaczy
Passtelova
słońce, dlatego nie robi się testów. Wystarczy, że miałaś inna partię i już kolor będzie inny. Nie stresuj się. Tu masz taką fale dobrych myśli, że musi się udać!Dziewczyny nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie ze jak pójdę jutro na betę to zobaczę wynik mniejszy niż mam, ogólnie to cycki mnie już nie bola nic mi nie jest a w tamtej biochemicznej piersi bolaly okropnie chociaż to też był sam początek po z atym zrobiłam test znowu i wyszła mi duża bledsza kreska nie wiem czy się martwić już na zapas...
Na szybko co możesz sprawdzić to:z perspektywy czasu, i życiowego doświadczenia po kilku latach, też stwierdziłam, że nie chciano nas leczy, a kroić nas z kasy.... jeżeli, ( teraz juz pan profesor) po 3-4 wizytach i HSG, zaproponował inseminację, i nie podjął żadnych innych kroków by dowiedzieć się dlaczego 2 razy nie wyszło, tylko od razu zaproponował invitro...
Postaram się od września znów szturmem ruszyć z badaniami... będę Was informować, czy tym razem ktoś mi pomoże...
- krzywa cukrowa i insulinowa
- kwas foliowy, b12, homocysteina
- trombofilia wrodzona
reklama
Paolx
Nie rob testów. Po co to sobie robisz? Kreska na tescie nic nie mowi o wzroście/spadku bety. Wytrzymaj do jutra i nie denerwuj sie na zapas
Kochana nie martw się na zapas , jutro się wszystkiego dowiesz, żadnym wyznacznikiem jest to to ze nie masz objawów, niektórzy ich wcale nie maja a ciąże są . Testem się nie przejmuj, widzisz miałaś tez blada kreskę a beta 60 . Głowa do gory
Ja w obydwu ciążach nie miałam żadnych objawów, a teraz mam w domu nastolatki Każda ciąża jest inna, nie ma sensu przejmować się na zapas, bo to nie jest za dobre dla - powiem to głośno - Waszego organizmu To że cycki nie bolą, to nic nie znaczy
Dzięki dziewczyny jesteście niezastąpione, w takim razie czekam do jutra mam nadzieję że będzie ok, może już mam takie nerwy po tym co przeszłam... I boję się starty po raz kolejny. Ehhh.. Zobaczymy jutro pewnie wyniki będą dopwiro koło 15...słońce, dlatego nie robi się testów. Wystarczy, że miałaś inna partię i już kolor będzie inny. Nie stresuj się. Tu masz taką fale dobrych myśli, że musi się udać!
Podziel się: