reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Są wyniki!!!! Dziewczyny jestem w ciąży!!!! Oby nie biochemicznej!!!! W czwartek rano lecę powtórzyć bete! Oby to dotrzymać 🙏🙏🙏 62,8 beta!!!
Ojej! Cudownie! 🥰 MEEEGA GRATULACJE! Ja też walczę z PCOS wiec mega nadzieję mi dałaś ❤ 3mam niezmiernie mocno kciuki za przyrost i zdrowa ciążę 😘

reklama
Dzięki, że pytasz 😘 Od poniedziałku w pracy urwanie głowy po urlopie, a prywatnie to 3 dzień z duphastonem jeszcze 7 dni i czekam na miesiączkę, po miesiączce mam się zgłosić do lekarza po skierowanie na drożność, ale musimy z narzeczonym sobie wszystko poukładać, czy nie "zawiesimy" starań, bo planujemy ślub na 2023r., a nie chce łapać 100 srok za ogon 😉
Rozumiem 😉 róbcie to co uwazacie za słuszne i co dla Was bedzie najlepsze :) ja w dalszym ciagu trzymam kciuki🤞🏼 Moze juz drożność nie bedzie potrzebna 🙈🤞🏼

Dobrej nocy dziewczyny🌷❤️
No i ***** *** konfederacje i kukiza ✌🏼

Dziewczyny, siedzę i płaczę… ja jeszcze nawet nigdy cienia nie widziałam 😭 11 cs, pierwsza wizyta w klinice za nami, miałam po okresie robić badania. @ miała przyjść koło wtorku, od soboty myślałam że mam straszny pms (nigdy aż takiego nie miałam). W nocy z poniedziałku na wtorek i dzisiejszej budziłam się z bólu i nie wiedziałam co się dzieje, postanowiłam dziś rano zatestować i przywołać @. A tu takie coś 😧😧😧😧 Jestem przerażona, że te bóle świadczą o tym, że coś jest nie tak 😭 Betę najprędzej będę mogła zrobić dopiero w sobotę rano.
C9396D0D-624C-407E-9A75-0F074B0D9A5F.jpeg
Górny 10 mlU/ml, dolny 25. Ale chyba i tak nie pozostawia wątpliwości.

Piękne kreski, gratuluję [emoji3590]
Dziewczyny, siedzę i płaczę… ja jeszcze nawet nigdy cienia nie widziałam [emoji24] 11 cs, pierwsza wizyta w klinice za nami, miałam po okresie robić badania. @ miała przyjść koło wtorku, od soboty myślałam że mam straszny pms (nigdy aż takiego nie miałam). W nocy z poniedziałku na wtorek i dzisiejszej budziłam się z bólu i nie wiedziałam co się dzieje, postanowiłam dziś rano zatestować i przywołać @. A tu takie coś [emoji47][emoji47][emoji47][emoji47] Jestem przerażona, że te bóle świadczą o tym, że coś jest nie tak [emoji24] Betę najprędzej będę mogła zrobić dopiero w sobotę rano.
Zobacz załącznik 1304846Górny 10 mlU/ml, dolny 25. Ale chyba i tak nie pozostawia wątpliwości.

Dziewczyny, siedzę i płaczę… ja jeszcze nawet nigdy cienia nie widziałam 😭 11 cs, pierwsza wizyta w klinice za nami, miałam po okresie robić badania. @ miała przyjść koło wtorku, od soboty myślałam że mam straszny pms (nigdy aż takiego nie miałam). W nocy z poniedziałku na wtorek i dzisiejszej budziłam się z bólu i nie wiedziałam co się dzieje, postanowiłam dziś rano zatestować i przywołać @. A tu takie coś 😧😧😧😧 Jestem przerażona, że te bóle świadczą o tym, że coś jest nie tak 😭 Betę najprędzej będę mogła zrobić dopiero w sobotę rano.
Zobacz załącznik 1304846Górny 10 mlU/ml, dolny 25. Ale chyba i tak nie pozostawia wątpliwości.
Jaaaaakie krechy! Tu już nawet nie będziemy czekać na dzisiejszą betę co na tą po 48h. Ile dpo jesteś?

Jaaaaakie krechy! Tu już nawet nie będziemy czekać na dzisiejszą betę co na tą po 48h. Ile dpo jesteś?
Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia 🙈 od jakiś trzech cykli nie kontroluję tego kiedy wypada owulacja tylko po prostu działamy. I w tym cyklu to nawet nie czułam bóli owulacyjnych (a zazwyczaj się pojawiały) i byłam przekonana, że to cykl bezowulacyjny 🙈 zazwyczaj owulację miałam koło 14-15 dc, jeśli tym razem była tak samo to około 16-17 dpo :)

Szczerze mówiąc to nie mam pojęcia 🙈 od jakiś trzech cykli nie kontroluję tego kiedy wypada owulacja tylko po prostu działamy. I w tym cyklu to nawet nie czułam bóli owulacyjnych (a zazwyczaj się pojawiały) i byłam przekonana, że to cykl bezowulacyjny 🙈 zazwyczaj owulację miałam koło 14-15 dc, jeśli tym razem była tak samo to około 16-17 dpo :)
Gratulacje ❤️

Cóż za wysyp! 😁 Gratulacje! Ależ piękne i ciemne krechy! Ale niespodzianka! 🥰
Kogo wywołujemy następnego z pozytywnym testem? 🥰

Dziewczyny, siedzę i płaczę… ja jeszcze nawet nigdy cienia nie widziałam [emoji24] 11 cs, pierwsza wizyta w klinice za nami, miałam po okresie robić badania. @ miała przyjść koło wtorku, od soboty myślałam że mam straszny pms (nigdy aż takiego nie miałam). W nocy z poniedziałku na wtorek i dzisiejszej budziłam się z bólu i nie wiedziałam co się dzieje, postanowiłam dziś rano zatestować i przywołać @. A tu takie coś [emoji47][emoji47][emoji47][emoji47] Jestem przerażona, że te bóle świadczą o tym, że coś jest nie tak [emoji24] Betę najprędzej będę mogła zrobić dopiero w sobotę rano.
Wow ale krechy! Gratulacje [emoji173] nie martw się na zapas, ja nigdy nie byłam w ciąży, więc nie wiem jakie są odczucia na początku, ale dziewczyny pisały o różnych bólach przy rozciąganiu macicy [emoji8]

No takie pozytywne wiadomości jak ostatnio napawają nadzieją [emoji3059]

reklama
Do góry